Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Pe litoral chiar si un loc pe plaja costa. Afla ce preturi mai sunt la final de sezon!

Daca va tin buzunarele sa faceti plinul si sa plecati la mare, sa stiti ca, desi suntem pe final de sezon, litoralul este la fel de scump ca-n miezul verii. O zi pe plaja, nu luam in calcul cazarea, va poate costa si cateva milioane de lei vechi. Cearseaful e doar o amintire la noi la mare. Acum, lumea se intrece in baldachine de inchiriat si umbrelute cu butoane de chemat chelnerul direct la sezlong.

La Mamaia, cearceaf mai gasim doar in camera de hotel, pe plaja nisipul nu mai este confortabil pentru nimeni. Oferta este insa mai mare decat ne putem imagina. Ceva inedit este patul suspendat, pentru care trebui sa platiti, in timpul saptamanii 10 lei, insa in weekend preturile cresc: va fi DE CINCI ORI MAI SCUMP!

In nordul statiunii, relaxarea poate lua diferite forme. Cea mai boema solutie? Pernele. O varianta, clasica deka, este baldachinul, dar costa si cel mai mult: 100 de lei pentru o zi de relaxare in atmosfera orientala.

Pentru cei care vor sa se fereasca de soare si sa stea comod, exista paturile - 50 de lei, bucata. Sezlongul clasic poate fi gasit, in functie de locatie, la pretul de 20 de lei. In plus, fiecare plaja vine cu dotari suplimentare.

Ce ziceti de aceste preturi? Voi ati da acesti bani doar pentru un loc pe plaja?

Recomandari