Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Flori, secretara, face videochat, iar primarul Stelian Manole umple cimitirul cu tablouri scumpe, în Mangalița

Aventurile primarului și ale colaboratorilor săi apropiați continuă într-un nou episod al serialului Mangalița, vineri, 20 decembrie, de la ora 23:00, la Antena 1.

Secretara Flori în Mangalița

În cimitirul din Mangalița nu mai e loc, pentru că primarul Stelian Manole (Teodor Corban) își îngroapă acolo tablourile scumpe, banii și alte bunuri, fapt ce îl nemulțumește pe părintele Eugen (Constantin Florescu), care nu mai dispune de spațiu pentru înmormântările creștinești. Astfel, cei doi intră în conflict. Ce soluție va găsi domnu’ Stelu, telespectatorii Antenei 1 vor afla diseară, de la ora 23:00, în episodul intitulat “Cimitirul”.

Tot atunci, un cetățean nemulțumit amenință că se aruncă de pe acoperișul primăriei, dacă nu vine primarul să vorbească cu el. Cum va interveni în această situație doctorul Emilia Vulpe (Andreea Bibiri), telespectatorii vor vedea vinerea aceasta.

Pentru că i se pare o meserie onorabilă, Flori (Ilona Brezoianu), secretara primarului, începe să facă videochat. Pe care coleg de la primărie îl implică Flori în această nouă activitate, telespectatorii Antenei 1 vor afla în această seară, de la ora 23:00, într-un nou episod al serialului de comedie Mangalița.

🐷 🆕 Vezi serialul Mangalița, online, pe AntenaPlay! Ai episoade integrale, de pe orice dispozitiv. Intră acum ⏩ https://s.a1.ro/CABz7Kq

Video