Mangaliţa

DUMINICĂ | ora 20.00

Mesaj de la cel mai important om: votați schimbarea!

 
+3 click pentru
galerie

Dragi locuitori ai României. Și de ce nu ai lumii. Vă vorbește Primarul orașului Mangalița, oraș înfrățit cu Aumage din Franța, Birkacherhof din Germania, Chogala din Honduras și orașul New York din Statele Unite ale Americii.

Mangalița se remarcă prin primarul lui gata, gata pentru al 7-lea mandat. Locuitorii și prieteni mei vor numi mandatele mele "Cele 7 minuni ale Mangaliței".

De Mangalița sunt multe de spus, dar stați fără liniște că o să tot auziți numele astă.

Pentru că misiunea mea încă de la început a fost să pun Mangalița pe hartă. 

Ba mai mult, eu o să pun Mangalița și pe Google și pe Facebook, Instagram, Youtube și pe unde mai apar urmăritori. Pentru ca Mangalița nu e doar a noastră e a urmăritorii urmăritorilor noștri.

E primul oraș 100% smart, ocupat de oameni deștepți cu idei deștepte, toate deșteptate sub atenta mea veghere și mai ales supraveghere.

Un oraș frumos, liniștit.

În orașul ăsta doar primarul, adică eu, să-i dea Dumnezeu viață lungă, nu are liniște. Unii mă văd muncind din greu, neobosit, dar eu așa mă odihnesc... muncind.

Primăria merge ca pe roate. Dar cine credeți că dă la pedale?

Toți spre urne să alerge! Că acum au ce alege. Votați schimbarea! Votați Stelian Manole!

🐷 🆕 Vezi serialul Mangalița, online, pe AntenaPlay! Ai episoade integrale, de pe orice dispozitiv. Intră acum ⏩ https://s.a1.ro/RaVT3vAfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI