Antena Căutare

Bebe de la "Mireasă pentru fiul meu" se dezlănţuie! "Deja săriți calul. Atâta bătaie de joc...Lăsați-o în..."

Satul de ce se petrece în casa băieţilor, Bebe de la "Mireasă pentru fiul meu" i-a cerut ajutorul lui Ali. Miștourile colegilor l-au adus în pragul disperări. Glumele duse la extrem au iscat un adevărat scandal.

Sătul de ce se petrece în casa băieţilor, Bebe de la "Mireasă pentru fiul meu" i-a cerut ajutorul lui Ali. Miștourile colegilor l-au adus în pragul disperări. Glumele duse la extrem au iscat un adevărat scandal.

"Dar gata, terminați. Gata, hooo! Atata bataie de joc... Nu există zi să nu faceti mișto atât", a fost reacția lui Bebe, la insistențele celorlalți.

Deranjat de glumele proaste făcute de Cristi și îngijorat de faptul că ar putea fi trași toți la răspundere de staff, concurentul a stat de vorbă cu o parte dintre băieți.

Casa Mireselor se zguduie din temelii! De data asta, toată lumea a rămas consternată! Edith și Ali au încălcat celebra r... Transformare totală! Liliana de la "Mireasă pentru fiul meu" este de nerecunoscut. Ce a distrus-o pe fosta con...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x