Antena Căutare

Florin, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu", și-a făcut un nou tatuaj într-un loc ascuns. Admiratoarele au înnebunit cu complimentele!

De când umblă vorba prin târg că e singur și că Alexandra e doar o amintire, Florin de la "Mireasă pentru fiul meu" încinge imaginația admiratoarelor!

De când umblă vorba prin târg că e singur și că Alexandra e doar o amintire, Florin de la "Mireasă pentru fiul meu" încinge imaginația admiratoarelor!

De data asta, fostul concurent a ieșit cu pieptul înainte în fața fanelor! Iar admiratoarele lui au observat că frumușelul cu ochii verzi și-a făcut un nou tatuaj: un trandafir ghotic pe piept!

Nu știm cine îi va admira live tatuajul, cert e că tânărul arată mai bine ca niciodată! A revenit în țară și are zeci de mii de fane. Cel puţin aşa arată ultimele fotografii postate pe Facebook. Florin și-a făcut poze la bustul gol, în timpul liber. Cu tatuajele la vedere, frumuşelul a primit mii de Like-uri.

„Doamne, arăți fenomenal!”, „Ce sexy ești!”, „Vin lângă tine!”, au fost numai câteva dintre comentariile primite.

Mihaela şi Mihai de la "Mireasă pentru fiul meu", aniversare de excepţie!... Alexandra de la „Mireasă pentru fiul meu”, în depresie cruntă? Postează fotografii „scoase de la naftalină” din Grecia, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x