Antena Căutare

Focoasa Georgiana a făcut ravagii din nou în Casa Mireselor! Fanii au arătat-o tuturor pe animatoare în costumul Evei! Ce posterior bombat!

Deși toți băieții din Casa Mireselor o vedeau ca fiind fată cuminte, la locul ei, Georgiana are un trecut de-a dreptul „compromițător”.

Deși toți băieții din Casa Mireselor o vedeau ca fiind fată cuminte, la locul ei, Georgiana are un trecut de-a dreptul „compromițător”.

La cei 19 ani, fata lucra ca animatoareîntr-un club din Iași și a fost dată de gol de fanii care au recunoscut-o în casa ”Mireasă pentru fiul meu” și care au postat imagini cu ea în ipostaze incendiare. Una dintre acestea a fost postată recent de un fan într-un grup dedicat iubitorilor emisiune.

Mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, Georgiana pare costumată în ținuta Evei, deși, la o privire mai atentă, e lesne că poartă un costumaș de latex sumar.

„Ce posterior bombat, ne iau transpirațiile”, au comentat unii internauți. Dar pe voi, dragii noștri?

Imagini de infarct la „Mireasă pentru fiul meu”. Doi foști concurenți surprinși în ipostaze intime!... Crina de la "Mireasă pentru fiul meu" a ajuns model! De când iubește, e trasă ca prin inel. Fanii: „Ți-ai făcu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x