Căutare Live

Îi mai recunoști? Raymond și Tina arată foarte diferit la opt ani de la Finala sezonului 3 MPFM

Raymond și Constantina Căldăraru, devenită Tina Untu după cununia cu alesul său, sunt unul dintre cele mai sudate cupluri formate în casa ”Mireasă pentru Fiul meu”.

Raymond Untu și Constantina Căldăraru sunt unul dintre cele mai sudate cupluri formate în casa ”Mireasă pentru Fiul meu”

Antena 1

Cei doi au cucerit publicul MPFM și, la finalul sezonului cu numărul 3, au fost declarați câștigători. De atunci, au trecut opt ani, dar cei doi sunt la fel de iubiți de către fanii show-ului matrimonial.

La fel de înfloritoare a rămas și relația lor. După ce au ieșit din casa ”Mireasă pentru fiul meu”, Raymond și Tina s-au bucurat de timpul petrecut în doi, iar la câțiva ani distanță au decis să-și unească destinele.

Cum arată Tina și Raymond de la MPFM în 2021

Chiar dacă au dispărut din lumina reflectoarelor, Tina și Raymond o duc bine și postează des pe conturile lor sociale. Pe Facebook, Raymond scrie că trăiește în Luqa, Malta, în timp ce soția sa nu oferă astfel de detalii.

Citește și: Îi mai recunoști? Cristina și Andrei de la MPFM 3, total schimbați la 7 ani de la terminarea show-ului. Cum arată ”fiul” lor

Tina se rezumă la a posta imagini, care o arată la fel de tânără și frumoasă ca în 2013, atunci când pășea în casa MPFM cu gândul să-și găsească jumătatea. În ultima fotografie urcată pe internet, ea apare blondă și cu părul mediu.

Și Raymond are un păr mult mai lung și mai deschis la culoare față de cum obișnuia să-l poarte.

Cum a decurs sezonul 3 al show-ului Mireasă pentru Fiul meu

”Mireasă pentru fiul meu” 3 este al treilea sezon al show-ului matrimonial difuzat pe Antena 1, care a avut premiera pe 31 august 2013.

Citește și: Îl mai ții minte pe Adrian de la MPFM 1? Iată cât de schimbat e la aproape 10 ani de la terminarea show-ului

În ziua lansării 15 fete, 11 băieți și 5 mame au intrat în competiție, iar în luna februarie 4 băieți, 2 mame și patru fete s-au alăturat primiloe. Finalul sezonului a avut loc pe data de 30 august 2014.

Citește și: S-au îndrăgostit la MPFM și au întemeiat familii. Ce cupluri formate în competiție au copii și cum arată micuții lor

Cuplurile care s-au căsătorit au fost Mariana-Grigore și Andrei-Cristina, iar câștigătorii acestui sezon au fost Constantina și Raymond.

Deoarece ei nu s-au căsătorit, Marele Premiu s-a împărțit în mod egal la toți cei care au rămas în Marea Finală.

Ultimele știri
x