Căutare Live

Lavinia și Eduard de la MPFM formează o familie frumoasă. Fetița lor a moștenit tot ce e mai frumos de la ei

Lavinia și Eduard de la MPFM sunt doi dintre cei mai iubiți foști concurenți din cadrul show-ului matrimonial. Aceștia s-au cunoscut în cadrul emisiunii și și-au dus mai apoi la îndeplinire visul.

Ce mai fac și cum arată acum Lavinia și Eduard

Antena 1

Lavinia și Eduard, doi dintre cei mai maturi participanți de la MPFM, s-au căsătorit la finalul show-ului și au o fetiță.

Sunt mulți cei care se întreabă ce mai fac și cum arată acum Lavinia și Eduard. Cei doi formează o familie fericită și au o fetiță superbă, Carolina Jaqueline, care este absolut superbă. Micuța a moștenit tot ce este mai frumos de la părinții săi, iar Carolina reprezintă centrul universului pentru Eduard și Lavinia.

Citește și: Îți mai amintești de Liliana Boje de la MPFM 5? Ce mai face și cum arată acum concurenta


Adesea, părinții publică imagini cu micuța Carolina pe Instagram, iar fanii sunt pur și simplu fascinați de frumusețea ei. Lavinia și Eduard îi scriu mesaje frumoase la pozele pe care le publică cu micuța, semn că își doresc ca peste ani să se bucure împreună de amintirile pe care i le-au creat.

Cei doi o descriu pe Carolina drept inima și sufletul lor și o alină, "creața noatră cu ochii de smarald."

Relația Laviniei cu Eduard

Cei doi nu au avut o drum lin pe parcursul relației lor, nici măcar atunci când se aflau în lumina reflectoarelor. Lavinia a fost mereu cea care nu a dorit nicio clipă să renunțe la Eduard, deși el spunea adesea că se teme să nu ajungă să o dezamăgească.

Fanii care i-au urmărit la tv în timpul competiției sunt mereu alături de ei și la transmit cele mai frumoase și sincere complimente.

Lavinia și Eduard sunt neschimbați din punct de vedere fizic. Pare că timpul nu și-a pus amprenta asupra lor. Dragostea dintre ei crește însă pe zi ce trece și formează una dintre cele mai frumoase familii care s-au format la Mireasă pentru fiul meu de-a lungul timpului.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Cum arată nașii Mădălinei și ai lui Radu. Proaspăta mireasă s-a fotografiat alături de părinții spirituali

Îți mai amintești de Liliana Boje de la MPFM 5? Ce mai face și cum arată acum concurenta... Mireasa 2020, sezonul 2. Ce spune Bianca despre relația cu Mihai. Ce se întâmplă în aceste momente cu cei doi...
Ultimele știri
x