Antena Căutare

Ipoteza fanilor „Mireasă pentru fiul meu”! „Milica și Nicolușa s-au separat? Oare chiar l-a folosit doar pentru buletin și a fugit în țările calde?”

Pe grupurile dedicate show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”, circulă o ipoteză greu de crezut: foștii concurenți din Casa Mireselor, Emilia și Nicolae, s-ar fi separat.

Pe grupurile dedicate show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”, circulă o ipoteză greu de crezut: foștii concurenți din Casa Mireselor, Emilia și Nicolae, s-ar fi separat.

Deocamdată, atât Emilia, cât și Nicolae nici nu au confirmat, nici nu au infirmat zvonurile. „Milica și Nicolușa s-au separat? Oare chiar l-a folosit doar pentru buletin și a fugit în țările calde?”, a întrebat unul dintre fani.

Cei doi s-au găsit unul pe celălalt în Casa Mireselor, s-au îndrăgostit până peste cap, iar povestea lor de dragoste a continuat și în afara ei! În ciuda tuturor neînțelegerilor și a tensiunilor dintre ei, Emilia şi Nicolae, foști concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu", păreau mai fericiți ca altădată. Se pare însă că era doar o aparență...

Voi ce părere aveți?

Surpriză uriașă pentru fanii „Mireasă pentru Fiul Meu”! Edith și Ali au recunoscut adevărul! „Nu este momentul...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x