Antena Căutare

Mai sunt 13 zile până la NUNTĂ, dar cuvântul de bază e BĂTAIA, nu DRAGOSTEA! ”Ai fi fost în stare să mă lovești, doar ai scuipat o fată!”

Cu 13 zile înainte de nunta surpriză, tensiunile dintre rivali ating cote explozive! Mădălin i-a adus acuzații foarte grave lui Radu:   ”Ai fi fost în stare să mă lovești, doar ai scuipat o fată!”

Cu 13 zile înainte de nunta surpriză, tensiunile dintre rivali ating cote explozive! Mădălin i-a adus acuzații foarte grave lui Radu: ”Ai fi fost în stare să mă lovești, doar ai scuipat o fată!”

Scandalul între cei doi concurenți din Casa Mireselor nu a degenerat, dar... vorbele pe care și le-au aruncat sunt greu de reprodus! Radu a fost făcut cu ou și cu oțet de Mădălin, iar cele din urmă chiar a rămas fără cuvinte.

Cum s-au coalizat ceilalți concurenți? Ei, bine, incidentul nu i-a lăsat nici pe ei indiferenți.

Voi ce părere aveți?

Petru face acuzaţii grave despre ceilalţi concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu"! "Banii i-a făcut să... Prima reacție a Paulei Chirilă, după ce umblă vorba în târg că „Mireasă pentru fiul meu” ia sfârșit. De necrezut!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x