Antena Căutare

Mireasa Liliana, un nou iubit? Luțu, bătăușu' , o amintire? L-a prezentat tuturor pe „PRIETENUL EI”

Liliana, una dintre cele mai frumoase și îndrăgite foste concurente de la "Mireasă pentru fiul meu" l-a prezentat tuturor pe prietenul ei, un copilaș adorabil, de care Lilișor s-a atașat iremediabil.

Liliana, una dintre cele mai frumoase și îndrăgite foste concurente de la "Mireasă pentru fiul meu" l-a prezentat tuturor pe prietenul ei, un copilaș adorabil, de care Lilișor s-a atașat iremediabil.

De altfel, nu mai este un secret că Lili are o afinitate deosebită pentru micuți, mai ales că în trecut bruneta a fost animatoare la petreceri pentru copii. „Prietenul meu, Ahile”, a scris Lili la descrierea fotografiei.

„Mireasa” noastră dragă traversează o perioadă extraordinară atât pe plan profesional, dar personal.

Liliana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", s-a întors în brațele fostului iubit, Luțu. În cadrul show-ului matrimonial, bruneta a făcut mărturisiri șocante despre relația lor trecută: a fost terorizată de fostul ei iubit la care a decis să revină.

Laurenţiu i-a dat speranţe false Ştefaniei sau s-a minţit singură? A sfârșit singură și cu inima frântă!... Vestea pe care toţi fanii o aşteptatu! Robert, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", va deveni tat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x