Antena Căutare

Alege noul imn al emisiunii „Mireasa”, de la Antena 1! Ce trebuie să faci

Vestea momentului pentru fanii emisiunii „Mireasa” de la Antena 1! Telespectatorii au acum șansa de-a alege noul imn al îndrăgitului show matrimonial.

imagine cu aplicatia antena 1 (stanga) si simona gherghe in rochie bleu (dreapta) Galerie
Telespectatorii emisiunii „Mireasa” dela Antena 1 au acum șansa de-a alege un nou imn | Antena 1

Fanii emisiunii „Mireasa” au acum posibilitatea să aleagă un nou imn pentru cel mai apreciat show matrimonial al momentului.

Astfel, în scurta perioadă de vacanță a emisiunii de la Antena 1, publicul are șansa să alegă ce imn dorește să audă în noul sezon „Mireasa”.

Cum poți vota și alege noul imn al emisiunii „Mireasa” de la Antena 1

Dacă te numeri printre cei care au urmărit evoluția concurenților din show-ul matrimonial, atunci cu siguranță te va surprinde ce surpriză ți-am pregătit. Publicul ne-a fost alături, urmărind ediție după ediție, așa că am decis să îi oferim șansa ca telespectatorii să poată alege ce imn vor să audă în noul sezon „Mireasa”.

Tot ce ai de făcut este să descarci aplicația Antena 1 și să votezi ce variantă de melodie crezi să se potrivește mai bine pentru următorul sezon. Vei găsi în secțiunea dedicată emisiunii un sondaj cu variante de imn și tu trebuie să o votezi pe cea care îți place mai mult.

Iata propunerile:

Citește și: Fetița Simonei Gherghe, prima apariție în direct, la tv. Cum a apărut în finala Mireasa sezonul 3

Apoi, după ce sondajul va ajunge la final, noi vom anunța ce a decis publicul și care este noul imn din următorul sezon al emisiunii „Mireasa” de la Antena 1, ce poartă semnătura lui Lucian Darie & Sergiu Ene.

simona gherghe in rochie crem, la emisiunea Mireasa de la Antena 1

Descoperă ce trebuie să faci ca să poți alege noul imn al emisiunii „Mireasa”

Mai mult decât atât, în fiecare săptămână de vacanță a show-ului matrimonial, publicul are ocazia de a alege un lucru pe care ar vrea să îl vadă în noul sezon „Mireasa”, tot prin intermediul aplicației.

Acum poți alege ce să vezi în sezonul 4 al emisiunii „Mireasa” de la Antena 1

În perioada 2-20 august, telespectatorii pot folosi aplicația Antena 1 pentru a vota ce noi acțiuni și-ar dori să fie introduse în desfășurarea concursului „Mireasa”, în sezonul 4!

Citește și: Mireasa, sezonul 3. Andreea și Marian au ajuns la Maramureș. Cum au petrecut cei doi soți, după emisiunea de la Antena 1

Săptămânal, în perioada 2-16 august, în aplicație, echipa noastră îți sugerează 3 noi acțiuni care ar putea fi introduse în desfășurarea concursului. După cele 3 săptămâni, din 9 propuneri rămân 3 acțiuni care intră la votul final. În prima săptămână de live-uri din noul sezon se face un nou sondaj în aplicație în care doar una dintre cele 3 variante va fi câștigătoare (în funcție de cum va vota publicul) și astfel, opțiunea va fi introdusă în mecanismul de desfășurare al sezonului următor „Mireasa”!

Opțiunea votată de publicul majoritar în prima săptămână este: „lunar, în urma unei probe de rezistență, un concurent are voie să telefoneze o persoană la alegerea lui”.

Publicul a decis așadar prima opțiune din sondajul final. Acum, telespectatorii mai au la dispoziție două săptămâni (2 sondaje în aplicație) în care pot alege ce lucruri vor să vadă în sezonul 4 al emisiunii „Mireasa”, de la Antena 1.

Alege noul imn al emisiunii, dar și ce va întâmpla cu concurenții în noul sezon „Mireasa”. Descarcă aplicația și votează ce noutăți vrei să vezi în cadrul îndrăgitului show matrimonial.

Mireasa, sezonul 3. Andreea și Marian au ajuns la Maramureș. Cum au petrecut cei doi soți... Mireasa sezon 3. Andreea s-a mutat la Maramureș, cu părinții lui Marian. Cum se înțelege cu socrii săi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x