Antena Căutare

Andra de la Mireasa 1 a intrat pe mâinile Iuliei Albu. Cum arată fosta soție a lui Armando după schimbarea spectaculoasă de look

Andra Rădulescu de la Mireasa sezon 1 a participat la emisiunea IA cu Stil by Iulia Albu, acolo unde a fost supusă unei schimbări totale de look.

colaj de imagini cu anda si armando de la mireasa sezon 1 Galerie
Andra Rădulescu de la Mireasa sezon 1 a participat la emisiunea IA cu Stil by Iulia Albu, acolo unde a fost supusă unei schimbări totale de look. | Antena 1

Andra de la Mireasa sezon 1 a pășit cu emoții în salonul lui Robert Godini. După ce acesta i-a dat câteva indicii, făcând referire la culoarea ochilor și nuanța tenului, fosta concurentă a devenit și mai agitată. Ea a crezut că hairstylistul va alege o culoare vie, care nu i se va potrivi.

Totuși, rezultatul final a surprins-o. Părul Andrei a fost vopsit într-o nuanță spectaculoasă de roșu, care îi complimentează trăsăturile fizice.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Ce mai fac Petrică și Ela, după ce au intrat în posesia marelui premiu. În ce ipostaze s-au fotografiat

Cum arată Andra de la Mireasa 1 după ce a intrat pe mâinile Iuliei Albu

Înainte de a se vedea în oglindă, Andra a trecut pe la salonul lui Robert Godini și a fost machiată într-un mod special.

Ulterior, Iulia Albu i-a ales o rochie superbă și o pereche de pantofi pe măsură. Fosta concurentă de la Mireasa sezon 1 a fost foarte uimită când s-a văzut.

Inițial, nu i-a plăcut decât machiajul, apoi ”șocul” s-a mai atenuat și a putut să aprecieze noul ei look.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Armando și Andra de la Mireasa sezon 1 au divorțat

După încheierea emisiunii, Armando și Andra păreau să fie într-o lună de miere care nu se mai termina. Pentru cei doi viața avea doar gustul iubirii și a regăsirii de sine prin celălalt. S-au plimbat, s-au distrat și au făcut absolut tot împreună.

Au stat doar amândoi și nu au încetat să-și declare iubirea de câte ori au avut ocazia, iar iubirea răsărea din zâmbetele lor, demonstrând tuturor că a meritat din plin să lupte pentru relația lor, chiar și atunci când nimeni nu credea în ei.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Yana și Andrei, între tachinări și gesturi tandre. Ce discuții au avut după ce s-au declarat un cuplu

Dacă la începutul sezonului 2 Mireasa, cei doi și-au făcut apariție în platou și părea că totul este bine între ei, începul acesta de toamnă anunța printr-o postare făcută de Armando că relația lor a ajuns la capăt de linie.

Cei doi au pornit pe drumuri separate: "Nu regret absolut nimic din ceea ce am făcut, mă bucur, chiar dacă o să fiul la 25 divorțat. Mă bucur din tot sufletul că a făcut parte din viața mea, am învățat foarte multe chestii de la ea, cu siguranță și ea a învățat de la mine. A fost frumos", a declarat Armando în cadrul emisiunii.

"Înțeleg că sunteți în divorț", spunea Gabriela Cristea și Armando confirma separarea.

"Da. Eu încerc de câteva luni să dau de ea. Îmi doresc să divorțez. Păi de la ultima ceartă, care a avut loc acum două luni și jumătate, ceva de genul, pentru că aș vrea să termin odată cu povestea asta. Nu vrea să mai audă de mine și nu înțeleg de ce. Nu reușesc să dau de ea. A vorbit tatăl meu, am zis să nu mă duc în instanță, pentru că e păcat. Vreau un divorț amiabil", a declarat Armando la ”Mireasa - Capriciile iubirii”, de la Antena Stars.

Mireasa 2021, sezonul 4. Ce mai fac Petrică și Ela, după ce au intrat în posesia marelui premiu. În ce ipostaze s-au fot... Mireasa 2022, sezonul 5. Valentin, încălcare gravă de regulament. Ce s-a întâmplat cu concurentul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x