Antena Căutare

Care e statusul relației Anemonei de la Mireasa cu iubitul ei. Aceasta a explicat zvonurile potrivit cărora cei doi s-au despărțit

Anemona de la Mireasa a vorbit pe baza subiectului conform căruia ea și partenerul ei de viață s-ar fi separat. Aceasta a explicat care a fost motivul pentru care ea a fost inactivă pe rețelele de socializare.

Care e statusul relației Anemonei de la Mireasa cu iubitul ei. Aceasta a explicat zvonurile potrivit cărora cei doi s-au despărțit Galerie
Care e statusul relației Anemonei de la Mireasa cu iubitul ei. Aceasta a explicat zvonurile potrivit cărora cei doi s-au despărțit | Antena 1/ Instagram

Anemona de la Mireasa a dezvăluit faptul că ea și partenerul ei de viață nu s-au separat, ba mai mult, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată. Fanii fostei concurente de la Mireasa au crezut că absența ei din mediul online nu se datorează ipoteticei separări a ei de iubit.

Anemona, despre absența din mediul online și despre relația de iubire pe care o are în prezent

Anemona de la Mireasa a explicat faptul că este bine, că are o relație foarte frumoasă cu partenerul ei de viață și că îi pare rău că a lipsit atât din mediul online. Cei doi se bucură de fiecare clipă petrecută în doi și că îmbrățișează pe toată lumea care a așteptat vești de la ea.

„A trecut mult timp de când nu am mai postat. Vreau să știți că sunt bine, sunt fericită și mă bucur de momentele alături de omul acesta minunat de lângă mine. Zâmbesc și sunt recunoscătoare că e lângă mine și că m-a ales pe mine. Vă îmbrățișez și ne auzim curând”, a scris ea în mediul online.

Citește și: Anemona de la Mireasa, cea mai sexy ipostază la plajă, în costum de baie. Cum s-a pozat în „valurile mării” fosta concurentă

Anemona de la Mireasa, sezon 7, este într-o nouă relație

Întrebată cum de a intrat într-o relație, la un timp scurt după ce a părăsit casa Mireasa, Anemona a precizat că ea și noul ei iubit se cunosc de mult timp și că sunt din același oraș.

Citește și: Anemona de la Mireasa a dezvăluit identitatea noului iubit! În ce ipostaze tandre s-au filmat cei doi

„Eu și iubitul meu ne știm de destul de mult timp, dar nu eram prieteni apropiați și nici nu aveam prieteni comuni. Asta făcea ca noi să ne vedem mai rar, întâmplător de cele mai multe ori”, a spus Anemona pe Instagram.

În sezonul 7 Mireasa Anemona nu a avut niciun cuplu, însă a ajuns până în finală. Tânăra a fost ultima concurentă intrata în concurs și nu a reușit să formeze o relație cu niciunul dintre cei care erau singuri a acel moment. Fata a avut un date cu Zain și un dans passional cu Antonio, însă nimic mai mult.

Anemona a fost singura finalistă a sezonlui 7 care nu s-a căsătorit. Ea s-a aflat într-o cursă de eliminare cu irina, unde fanii emisunii au ales cine a meritat, din punctul lor de vedere, să fie domnișoara de onoare din Finală. Anemona a fost cea aleasă să fie domnișoară de onoare în finala unde 5 cupluri s-au căsătorit.

Mireasa sezonul 8, 1 septembrie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Imagini inedite din casa pe care Alina de la Mireasa și Valentin o construiesc. Ce le-a spus fanilor fosta concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x