Antena Căutare

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Simona Gherghe: „Chinuitoare, cu dureri”. Prezentatoarea a intrat așa în live

Chiar înainte de a intrat în platoul Mireasa, Simona Gherghe a dezvăluit pe rețelele sociale că nu se simte prea bine. Prezentatoarea TV a depășit, însă, problemele pentru a fi alături de telespectatori și de noii concurenți.

colaj foto simona gherghe la mireasa Galerie
Chiar înainte de a intrat în platoul Mireasa, Simona Gherghe a dezvăluit pe rețelele sociale că nu se simte prea bine. Prezentatoarea TV a depășit, însă, problemele pentru a fi alături de telespectatori și de noii concurenți. | Antena 1 & Instagram

După Gabriela Cristea, acum Simona Gherghe se confruntă cu probleme de sănătate. Îndrăgita prezentatoare Mireasa le-a dezvăluit prietenilor său virtuali că trece prin momente mai grele în ultimele zile. Aceasta chiar a avut nevoie de ajutorul mamei sale pentru a trece mai ușor peste, însă nu a lipsit de la emisiune.

Citește și: Mireasa sezonul 9. De ce a lipsit Gabriela Cristea de la Capriciile Iubirii. Anunțul făcut de Simona Gherghe

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Simona Gherghe. Ce a dezvăluit prezentatoarea TV pe rețelele sociale

Cu doar o oră înainte de a începe emisia live de astăzi, Simona Gherghe le-a mărturisit urmăritorilor ei că nu se simte prea bine. Prin intermediul unui Instastory, gazda show-ului matrimonial, aceasta a explicat că de două zile are o criză de stomac ce se manifestă prin dureri destul de mari.

Aceasta a mai spus că din aceasta cauză nici nu prea a reușit să se odihnească, însă o are alături și pe mama ei, care i-a sărit în ajutor. Ca orice mamă grijulie, aceasta i-a pregătit vedetei un fel de mâncare a trimis-o cu gândul direct în copilărie.

„Am o criză de stomac, de vreo două zile. Chinuitoare, cu dureri, fără somn. Mi-a făcut mama bucățile astea de cartofi copți pe plită, cu sare. Direct în copilărie m-a aruncat gustul ăsta! Uitasem ce buni sunt...”, a scris prezentatoarea TV alături de o imagine cu meniul ei de astăzi.

Simona Gherghe a reușit, totuși, să treacă peste aceste impedimente și moderat emisiunea, ca de obicei. La doar câteva clipe după ce a dezvăluit că nu se simte foarte bine, ea a postat o imagine din culisele show-ului.

Vedeta a putut să depășească problemele de sănătate cu care se confruntă pentru a fi alături de telespectatori și de noii concurenți ai sezonului 9 Mireasa.

Citește și: Premiera sezonul 9 Mireasa, 22 ianuarie 2024. Ce ținută a purtat Simona Gherghe când a întâmpinat noii concurenți

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 24 ianuarie 2024. Cine este Dediș (Ionuț), concurentul care a venit însoțit de mătușa Ioana... Mireasa, sezon 8. Bia și Robert, apariție la Mireasa, Capriciile Iubirii. Cum arată viața lor în afara competiției...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x