Antena Căutare

Cum mai arată Anca de la Mireasa în prezent. Fosta concurentă trăiește o frumoasă poveste dedragoste. Unde se află acum

Anca, una dintre cele mai îndrăgite concurente ale show-ului „Mireasa”, a reapărut recent în atenția publicului cu o serie de fotografii care demonstrează că viața ei a luat o turnură fericită.

Cum mai arată Anca de la Mireasa în prezent. Fosta concurentă trăiește o frumoasă poveste dedragoste. Unde se află acum Galerie
Cum mai arată Anca de la Mireasa în prezent. Fosta concurentă trăiește o frumoasă poveste dedragoste. Unde se află acum | antena 1

După ce a încântat telespectatorii cu personalitatea sa vibrantă și povestea ei de iubire din timpul emisiunii, Anca continuă să surprindă și în afara ecranelor.

Cum mai arată Anca de la Mireasa în prezent. Fosta concurentă trăiește o frumoasă poveste dedragoste. Unde se află acum

În prezent, Anca trăiește o frumoasă poveste de dragoste și se bucură de fiecare moment alături de noul ei partener. Cei doi au ales să își petreacă vacanța în romantica Veneție, locul perfect pentru a sărbători iubirea. Fotografiile postate de Anca pe rețelele de socializare au captat rapid atenția fanilor săi, care au fost încântați să vadă cât de fericită și împlinită este fosta concurentă.

Citește și: Ce mai face Anca Sânpetrean de la Mireasa. Fosta concurentă strălucește de fericire

Articolul continuă după reclamă

Îmbrăcată într-o rochie vaporoasă de vară, Anca a fost surprinsă în diverse ipostaze ce evidențiau frumusețea și eleganța sa naturală. Rochia lejeră i-a pus în valoare silueta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Însă ceea ce a atras cel mai mult atenția a fost prezența misteriosului său iubit. Deși l-a ținut ascuns multă vreme de ochii curioșilor, Anca a decis să împărtășească câteva cadre intime și romantice alături de el. Într-una dintre fotografii, cei doi apar îmbrățișați, cu un zâmbet larg pe chipuri, radiind fericire.

Citește și: Anca Sanpetrean de la Mireasa sezonul 4, imagini în costum de baie. Cât de bine arată și cum s-a pozat alături de iubit

Fanii au fost încântați să vadă că Anca și-a găsit liniștea și fericirea alături de un partener care o susține și o face fericită. Comentariile de pe rețelele de socializare au fost pline de mesaje de felicitare și urări de bine pentru cuplu, mulți dintre urmăritori exprimându-și bucuria că Anca și-a găsit jumătatea.

Vacanța în Veneția nu este doar un prilej de relaxare pentru Anca, ci și o confirmare a faptului că dragostea adevărată poate apărea în cele mai neașteptate momente și locuri. Fosta concurentă a „Mireasa” demonstrează că după fiecare sfârșit există un nou început, plin de promisiuni și fericire.

Cine e Anca Sânpetrean de la Mireasa sezonul 4

Anca Sânpetrean s-a născut pe 20 aprilie 1994 la Tg Mureș. Când era mică, concurenta de la Mireasa sezon 4 visa să fie polițistă, la fel ca sora ei.

Anca a urmat un liceu cu profil protecția mediului și școala postliceală de asistente medicale. Apoi a plecat pentru un an în Londra, a fost asistent medical într-un centru de bătrâni. Nu s-a regăsit în această meserie și s-a întors în România după ce a divorțat de partenerul ei.

A doua sa relație serioasă a fost cu fostul soț. Bărbatul muncea în UK și i-a scris chiar în seara în care Anca s-a întors din UK, în anul 2018, s-au întâlnit și apoi au început o relație.

Bărbatul a cerut-o de soție la niciun an de relație, de Revelion. Erau la o cabană, în fața focului de tabără, de față cu toți prietenii.

Mireasa sezonul 9, 10 iunie 2024. Doamna Daniela s-a simțit rău și o ambulanță a venit de urgență! Ce s-a întâmplat... Mireasa sezonul 8. Daria a șters pozele cu Adrian și nu îl mai urmărește pe Instagram. Fanii cred că s-au despărțit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Citește și
x