Antena Căutare

Fanii emisiunii Mireasa, descoperire uriașă! Ce s-a aflat despre Ina și Ciprian: „Trebuie să accepți”

Ina și Ciprian din emisiunea Mireasa de la Antena 1 au fost surprinși într-o ipostază surprinzătoare, ce a pus fanii pe gânduri.

Cei doi au arătat că, în fața camerelor, știu să se controleze și își cam ascund adevăratele sentimente!

INA ȘI CIPRIAN DIN EMISIUNEA „MIREASA”, CEARTĂ DE ZILE MARI

Între Ina și Ciprian de la emisiunea Mireasa a izbucnit un conflict și, chiar dacă au încercat să ascundă acest lucru, fanii au descoperit că există tensiuni între cei doi!

citește și: Petronela, ținta unei răzbunări de zile mari, în casa Mireasa! Ce i-a făcut Ciprian: „Să se spele pe dinți înainte să vorbească”

„Dacă vreau să fiu în vreun fel, lasă-mă, te rog să fiu așa cum sunt. Și dacă vreau să fiu într-un fel, atunci trebuie să accepți fix așa cum sunt”, i-a zis Ina lui Ciprian.

„Mă deranjează atitudinea ta maxim, serios. Ești mereu negativă, ești mereu posomotâtă”, i-a reproșat concurentul.

Fanii emisiunii Mireasa, descoperire uriașă! Ce s-a aflat despre Ina și Ciprian: „Trebuie să accepți”

Ina și Ciprian din casa Mireasa, protagoniștii unor certuri

Ina și Ciprian din casa Mireasa, protagoniștii unor certuri

După ce au mulțumit pentru cadoul special primit, cei doi au continuat să se certe, semn că între ei există anumite tensiuni.

citește și: S-a descoperit adevărul despre Lică și Petronela din casa Mireasa! Ionuț a făcut o criză de nervi: „Nu mai pot”

Retrași în dormitor, cei doi au purtat un dialog surprinzător, prin care au ieșit la iveală detalii complet neașteptate despre relația lor.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Mireasa de la Antena 1 ca să descoperi mai multe detalii incredibile despre concurenți.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Alexandra, pusă în situația de a alege între părinți și Nuțu! " Încerc sa o fac pe mama să aibă, din nou, încredere... Lică și Andreia din casa Mireasa au dat cărțile pe față! Care sunt adevăratele lor sentimente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x