Antena Căutare

Petronela, ținta unei răzbunări de zile mari, în casa Mireasa! Ce i-a făcut Ciprian: „Să se spele pe dinți înainte să vorbească”

Deranjat de modul în care au acționat în ultima perioadă Petronela și Lică, Ciprian a decis să îi facă o dedicație specială tinerei din casa Mireasa, de la Antena 1!

Au fost iar momente tensionate în casa Mireasa de la Antena 1, după ce Ciprian a rugat echipa de producție să pună melodie Addei, numită „Se vede pe fața ei”.

GEST DE RĂZBUNARE ÎN CASA MIREASA DE LA ANTENA 1

Versurile vorbesc despre felul materialist de-a fi al unora dintre femei și despre deciziile luate nu din suflet, ci din interes.

citește și: Lică a umilit-o pe Andreia, la emisiunea Mireasa! Gestul i-a lăsat mască pe toți: „Ce răzbunare prostească”

„Pentru toată falsitatea din casa asta”, a strigat fericită Andreia, în timp ce dansa, făcând o aluzie fină la adresa rivalei sale.

Petronela, ținta unei răzbunări de zile mari, în casa Mireasa! Ce i-a făcut Ciprian: „Să se spele pe dinți înainte să vorbească”

Lică și Petronela, în casa Mireasa de la Antena 1

Lică și Petronela, în casa Mireasa de la Antena 1

„Să se spele pe dinți înainte să vorbească”, a fost replica Petronelei, care s-a prins că meleodia și ironiile sunt la adresa ei!

citește și: Petrecere cu fast! Petronela și-a sărbătorit onomastica! Ce mesaje a primit concurenta! | Video

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Mireasa de la Antena 1 ca să descoperi mai multe detalii incredibile despre concurenți.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Petrecere cu fast! Petronela și-a sărbătorit onomastica! Ce mesaje a primit concurenta! | Video... Alexandra, pusă în situația de a alege între părinți și Nuțu! " Încerc sa o fac pe mama să aibă, din nou, încredere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x