Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Mireasa

LUNI-VINERI | ora 14.00

Petronela, ținta unei răzbunări de zile mari, în casa Mireasa! Ce i-a făcut Ciprian: „Să se spele pe dinți înainte să vorbească”

Deranjat de modul în care au acționat în ultima perioadă Petronela și Lică, Ciprian a decis să îi facă o dedicație specială tinerei din casa Mireasa, de la Antena 1!

Au fost iar momente tensionate în casa Mireasa de la Antena 1, după ce Ciprian a rugat echipa de producție să pună melodie Addei, numită „Se vede pe fața ei”.

GEST DE RĂZBUNARE ÎN CASA MIREASA DE LA ANTENA 1

Versurile vorbesc despre felul materialist de-a fi al unora dintre femei și despre deciziile luate nu din suflet, ci din interes.

citește și: Lică a umilit-o pe Andreia, la emisiunea Mireasa! Gestul i-a lăsat mască pe toți: „Ce răzbunare prostească”

„Pentru toată falsitatea din casa asta”, a strigat fericită Andreia, în timp ce dansa, făcând o aluzie fină la adresa rivalei sale.

Lică și Petronela, în casa Mireasa de la Antena 1

„Să se spele pe dinți înainte să vorbească”, a fost replica Petronelei, care s-a prins că meleodia și ironiile sunt la adresa ei!

citește și: Petrecere cu fast! Petronela și-a sărbătorit onomastica! Ce mesaje a primit concurenta! | Video

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Mireasa de la Antena 1 ca să descoperi mai multe detalii incredibile despre concurenți.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
🏡 Intră în casă MIREASA și urmărește-i pe concurenți LIVE, 24/24, pe canalul special, pe AntenaPlay ▶️ antenaplay.ro/live/mireasa . ✅ Plus ediții integrale, aici > https://antenaplay.ro/mireasa

Site emisiunii este https://a1.ro/mireasa

Facebook >> https://www.facebook.com/mireasa.antena1official/

YouTube >> https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro