Finala Mireasa 2020 sezon 2. David și Andra și-au promis iubire. Cum au sunat jurămintele lor

David și Andra de la Mireasa sezon 2 au o poveste plină de pasiune și multe coborâșuri și urcușuri.

David și Andra de la Mireasa sezon 2 au o poveste plină de pasiune și multe coborâșuri și urcușuri

Antena 1

Ei au pășit siguri în Marea Finală atât pe ceea ce simt, cât și pe relația lor. Cu acest prilej, și-au expus sentimentele în cadrul jurămintelor făcute înainte ca ofițerul de stare civilă să-i întrebe dacă vor să se cunune în ultima ediție Mireasa sezon 2.

”Vreau să spun că te iubesc. Am venit în această emisiune cu gânduri mari, hotărât să mă căsătoresc. Nu puteam să accept pe oricine în viața mea. De aceea am forțat lucrurile. Mă bucur că suntem împreună, că urmează să ne căsătorim. Certurile noastre ne-au făcut mai frumoși. Vreau să rămân cu tine toată viața. Vreau să avem o poveste frumoasă, începută aici și continuată afară. Dacă am rezistat aici, afară o să fie mai ușor. Te iubesc! Abia aștept să fii soția mea”, i-a spus David.

”Venirea mea aici a fost cu un scop, acela de a te întâlni pe tine. Ești bărbatul în fața căruia am spus da și cu care vreau un viitor frumos. Mulțumesc că mă accepți, că mă iubești și că m-ai acceptat în viața ta. Te iubesc!”, așa a sunat jurământul Andrei.

Declarațiile întregi le puteți urmări în videoclipul atașat.

Care este povestea de dragoste dintre Andra și David

Încă de la începutul emisiunii, David a fost atras de Andra, însă tânăra nu i-a dat nicio șansă. Atunci, fiul doamnei Mia s-a reorientat către fata pe care mama sa i-a recomandat-o, însă Lorena s-a dovedit a nu fi pe gustul lui David.

Curând, a încercat să o cunoască pe Cătălina, însă nici de această dată nu a avut succes. Apropierea de Andra a venit natural și, când părea că lucurile merg bine între ei, în casa Mireasa a intrat Alex.

Citește și: Finala Mireasa 2020 sezon 2. Ce promisiuni și-au făcut Mihai și Bianca

Tânărul declara la vremea respectivă că vrea să o cunoască pe Andra și, încântată, ea l-a anunțat pe David, chiar în timpul live-ului, că nu-și mai dorește să-l cunoască.

Cu toate acestea, la câteva zile distanță, ea a realizat că inima sa aparține fiului doamnei Mia. Așa a luat start relația lor, care n-a fost lipsită de urcușuri și coborâșuri.

Le-au depășit, însă, și s-au arătat interesați să se cunune în Marea Finală Mireasa Sezon 2.

Cum a fost Andra cerută în căsătorie de David

Citește și
cosmin-eliza-natanticu-fac-păpușă
Asia Express, 25 octombrie 2021. Cosmin și Eliza Natanticu au dat de un șofer care vorbea română. Cine se afla în mașina
Asia Express, 25 octombrie 2021. Cosmin și Eliza Natanticu au dat de un șofer care vorbea română. Cine se afla în mașina
mihai-petre-elwira
Asia Express, 25 octombrie 2021. Șoferul care a vrut să-i dea jos din mașină pe Mihai și Elwira Petre. Ce au făcut concurenții
Asia Express, 25 octombrie 2021. Șoferul care a vrut să-i dea jos din mașină pe Mihai și Elwira Petre. Ce au făcut concurenții
zarug-lorelei-cuza-emi-asia-mai-tarziu
Asia mai târziu, episodul 20. Ce au spus Lorelei și Zarug despre eliminarea din Asia Express. Cum a fost ultima etapă pentru ei
Asia mai târziu, episodul 20. Ce au spus Lorelei și Zarug despre eliminarea din Asia Express. Cum a fost ultima etapă pentru ei
Mai multe articole

David a pregătit în detaliu momentul cererii în căsătorie. S-a întâmplat la scurt timp după ce au împlinit 3 luni de relație, moment pentru care băietul a pus la punct o cină romantică.

După difuzarea materialului, David a spus că vrea să-și petreacă restul vieții alături de Andra. El a mai adăugat că este femeia la care a visat și că doar ea îl liniștește.

Citește și: Finala Mireasa 2020 sezon 2. Jurămintele Mădălinei și ale lui Radu au adus lacrimi pe obrajii doamnei Ana

Andra abia și-a putut stăpâni lacrimile, iar mama concurentei a sunat în direct și i-a felicitat pe cei doi pentru relația frumoasă pe care o au. Ea a punctat, de asemenea, faptul că este nemulțumită că David nu o cere pe fiica sa în căsătorie. Atunci, fiul doamnei Mia spunea că cei nu sunt siguri dacă vor să facă pasul cel mare în casa Mireasa.

Totul a fost de fapt un plan bine pus la punct. Acesta a încercat să explice de fapt relația lor, dar în spatele Andrei aveau loc lucruri importante. Pe un banner mare stătea scris mare "Vrei să te căsătorești cu mine?"

Andra a spus DA imediat, iar doamna Mia a mers și i-a îmbrățișat.

Ultimele știri