Antena Căutare

Mireasa 2020. David, gata să facă un gest disperat dacă Andra părăsește casa „Mireasa”! „Nu voi mai mânca”

Nominalizările din casa „Mireasa” se apropie cu pași repezi și eliminarea unei fete este o certitudine. Printre băieți, emoțiile au început deja să apară.

Tensiunea atince cote uriașe și băieții nu ezită să facă dezvăluiri neașteptate despre fetele din casa „Mireasa”, de la Antena 1.

Cătălin va avea de suferit dacă îi pleacă iubita și acest lucru este susținut nu doar de el, ci și de colegii săi din casă.

David de la „Mireasa”, pregătit să facă un gest disperat dacă Andra părăsește casa „Mireasa”

„Relația noastră e foarte ok, chiar mi-ar părea foarte rău să plece și nu mi-aș mai vedea rostul”, a dezvăluit tânărul extrem de sincer.

citește și: Drama neștiută a Biancăi. Și-a pierdut ambii părinți în decursul a un an jumătate

David din casa „Mireasa”, de la Antena 1

David din casa „Mireasa”, de la Antena 1

David din casa „Mireasa”, de la Antena 1

În plus, unii dintre concurenți sunt de părere că eliminările sunt firești și trebuie acceptate ca atare. Totuși, sunt și băieți care nu sunt pregătiți să suporte pierderea partenerei. Printre ei este și David, care i-a uimit pe toți cu o dezvăluire complet neașteptată.

citește și: Cătălin, între mamă și iubită. Atitudinea doamnei Geta creează probleme în relația lui cu Denisa

„Dacă pleacă Andra voi pleca și eu. Nu rămân, simplu. În primul rând nu voi mai mânca și nu voi mai vorbi cu nimeni”, a mărturisit tânărul, care nici n-a vrut să audă de posibilitatea de-a rămâne fără Andra în casa „Mireasa”, de la Antena 1.

Ce alte detalii incredibile au mai ieșit la iveală despre concurenți? Află totul urmărind clipul video de mai sus din casa „Mireasa”.

Mireasa 2020, sezon 2. Drama neștiută a Biancăi. Și-a pierdut ambii părinți în decursul a un an jumătate... Mireasa 2020. Andra și David din casa „Mireasa”, anunț important! Ce se întâmplă cu cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x