Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. David și Mia, luați deoparte de Simona Gherghe. Ce s-a întâmplat cu cei doi

Comportamentul doamnei Mia i-a deranjat pe restul concurenților din show-ul matrimonial Mireasa, care i-au atras atenția lui David.

Printre cei nemulțumiți s-au numărat Mihai, care a și încercat să vorbească cu doamna Mia. S-a lovit, însă, de reticența acesteia.

”Nu încerci și nu ai încercat să formezi nicio relație aici că nu ai scăpat de trecut. Mă refer la trecut cu femeile, nu mă refer la familie”, i-a spus mama lui David.

”Nu am nicio problemă cu trecutul, doamna Mia. Haideți să încheiem subiectul. Putem să vorbim când vreți dumneavoastră, dar nu mai plecați când nu vă convine ideea. Haideți să ne respectăm”, a venit replica lui Mihai.

Citește și: La cinci zile după ce a intrat în competiție, Andreea și Alexandru formează oficial un cuplu

Tânărul a plecat și a mers în casa băieților, unde a purtat o discuție despre doamna Mia. În cadrul ei, și Ciprian a fost deranjat de comentariile răutăcioase ale acesteia. ”Vorbește fără rost, cred că nici nu realizează. Mi se pare că ar vrea să strice imaginea tuturor.”, a spus el

Radu a afirmat că nu-i place ”ce face cu fetele”: ”Merge, face ea curățenie, și apoi spune că nu faceți nimic. Sunteți împuțite.”

Mihai a concluzionat: ”Este supărată pe ea, nu este împăcată cu trecutul. Are remușcări, frustrări din trecut și le varsă pe ceilalți.”

David, categoric în privința mamei sale

În timpul emisiei live de miercuri, 30 decembrie, Simona Gherghe i-a luat deoparte pe cei doi și a adus în discuție nemulțumirile celorlalți.

”Normal că mă deranjează. Nu e normal ce faci. Tu nici măcar nu știi ce faci. Dacă lumea îți spune ceva, gândește-te ce faci greșit. Când nu te interesează ceva, nu spui nimic., dar tu vorbești de toți, spui răutăți.”, i-a spus David când doamna Mia l-a întrebat dacă e deranjat de comportamentul ei.

Citește și: Care este adevărul despre relația dintre Andreea și Alexandru

Mama sa a pus stările din ultima perioadă pe seama problemelor de acasă: ”Aveam o problemă, dar s-a rezolvat.”

”Mama când are probleme, pur și simplu, reacționează urât cu ceilalți oameni. Nu ar trebui să fie așa.”, a afirmat David.

Mireasa 2020, sezon 2. La cinci zile după ce a intrat în competiție, Andreea și Alexandru formează oficial un cuplu... Mireasa 2020, sezon 2. Doamna Viorica a părăsit competiția de urgență. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x