Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Mădălina supărată pe glumele lui Radu

Mădălina și Radu au vizionat în casa un film, iar glumele bărbatului cu referire la ceea ce a văzut au deranjat-o pe iubita sa.

Radu a încercat să facă o glumă, iar Mădălina s-a supărat foarte rău Galerie
Mădălina și Radu au discutat în casa despre un film | Antena 1

După 15 minute în care Mădălina a cerut liniște și l-a rugat pe iubitul ei să o lase în pace, aceasta a spus clar și răspicat că nu acceptă violența sub nicio formă. Radu a încercat să facă o glumă, spune el. Cu toate acestea, chiar și Ștefania care a trecut la un moment dat printr-o situație delicată a spus că nu crede că Radu a făcut-o cu rea intenție.

Mădălina a fost deranjată de cuvintele lui Radu și i-a spus că nu are de ce se exprime așa. Violența, umilința și umilirea nu sunt subiecte pe care concurenta le apreciază.

Simona Gherghe a deschis subiectul în emisiune, i-a cerut și Ștefaniei părerea, iar Radu și-a cerut scuze în emisia în direct.

Radu a cerut-o în căsătorie pe Mădălina

Radu a cerut-o recent în căsătorie pe Mădălina, iar momentul a fost unul foarte romantic.

”A fost o zi foarte ciudată, era foarte agitat, foarte energic. Nu mai știam ce să cred. M-am supărat, eu îi spuneam chestii de viitor, el râdea. Nu mai știam ce să cred.”, a spus Mădălina despre cele trei zile de dinaintea cererii în căsătorie.

Claudia, Mihai, Bianca, Andreea, David, Andra și Alexandru i-au fost complici și unii foarte buni căci Mădălina nu a bănuit nimic.

Mamele celor doi concurenți au intrat în direct prin legătură telefonică și i-au felicitat pe cei doi îndrăgostiți.

”Sunt foarte fericită, foarte încântată. Vă fericit, dragii mei, să fiți fericiți toată viața. Am vizionat pe Antena Play. Nu ne-am culcat până nu am reușit să vedem tot. Știam pentru că am văzut planul lui Radu. Foarte frumos, mă bucur enorm că s-au implicat și cei din casă.”, a spus mama Mădălinei.

Și mama lui Radu a intrat în direct pentru a-i felicita pe cei doi tineri.

Mireasa 2020, sezon 2. Radu, cicatricile trecutului... Mireasa 2020, sezon 2. Andreea și Alexandru au sărbătorit o lună de relație...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x