Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Radu a cerut-o în căsătorie pe Mădălina. Tânărul a pregătit un moment cu adevărat special

Radu de la Mireasa sezon 2 și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Mădălina, iubita sa.

madalina si radu, andra si david, inainte de cererea in casatorie Galerie
Radu de la Mireasa sezon 2 și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Mădălina, iubita sa | Antena 1

”A fost o zi foarte ciudată, era foarte agitat, foarte energic. Nu mai știam ce să cred. M-am supărat, eu îi spuneam chestii de viitor, el râdea. Nu mai știam ce să cred.”, a spus Mădălina despre cele trei zile de dinaintea cererii în căsătorie.

Radu a lucrat timp de mai multe zile pentru a-i oferi iubitei sale un moment cu adevărat special. El a avut nevoie și de ajutorul celor din casa Mireasa pentru a-și pune în practică ideile.

Claudia, Mihai, Bianca, Andreea, David, Andra și Alexandru i-au fost complici și unii foarte buni căci Mădălina nu a bănuit nimic.

Citește și: Andra și Ștefania, schimb dur de replici: ”Ești cu bărbatul tău și spui că-ți place Mihai”

Cererea în căsătorie a avut loc dupa ce au vizionat cu toții un film romantic.

Mama Mădălinei și doamna Ana, prima reacție după cererea în căsătorie

”Sunt foarte fericită, foarte încântată. Vă fericit, dragii mei, să fiți fericiți toată viața. Am vizionat pe Antena Play. Nu ne-am culcat până nu am reușit să vedem tot. Știam pentru că am văzut planul lui Radu. Foarte frumos, mă bucur enorm că s-au implicat și cei din casă.”, a spus mama Mădălinei.

Și mama lui Radu a intrat în direct pentru a-i felicita pe cei doi tineri.

Citește și: Bianca a câștigat o amuletă pe care o poate folosi în următoarele două Gale săptămânale

”Vreau să vă felicit pentru momentul important din viața voastră. Vă iubesc enorm. Mulțumesc și concurenților că au fost alături de voi. Am stat în fața televizorului și am plâns”, a zis și doamna Ana.

Mădălina și Radu vor să se căsătorească în finala Mireasa sezon 2

Deși în urmă cu câteva săptămâni, Mădălina afirma că are dubii în ceea ce privește relația cu Radu, tânăra pare că s-a răzgândit.

În prima Gală din 2021, iubita lui Radu a fost întrebată dacă își dorește să se căsătorească în finala Mireasa sezon 2, moment în care a dat un răspuns surprinzător.

Mădălina a afirmat că este pregătită să-și unească destinul cu cel al lui Radu, în ciuda micilor neînțelegeri dintre ei.

Citește și: Ștefania și Claudia, discuție aprinsă în pauza de publicitate: Ai făcut pe ispita atâtea luni la rând

”Vreau să spun că sunt de accord cu decizia Mădălinei, am încredere în ea. Mă refer la decizia despre căsătorie. Îmi doresc să fie fericiți”, a spus Mariana Puiu, mama Mădălinei, care a sunat în emisia live de miercuri.

Mădălina, avertizări din afara casei

De-a lungul timpului, Radu a fost acuzat că își cumpără like-urile și că țintește spre Marele Premiu. De asemenea, fanii i-au scris Mădălinei că iubitul său are datorii la bancă și că se folosește de ea pentru a câștiga competiția.

Citește și: Ștefan a intrat în direct pentru a-i trimite Claudiei un mesaj

În privința căsătoriei, Mădălina și Radu au avut ceva rețineri. Cei doi provin din familii destrămate, iar a concurenta se teme să nu pățească din nou acest lucru.

Ea și Radu au vorbit despre asta, iar băiatul i-a promis că va lupta pentru a evita un deznodământ de acest fel

Mireasa 2020, sezon 2. Bianca a câștigat o amuletă pe care o poate folosi în următoarele două Gale săptămânale... Mireasa 2020, sezon 2. Andra și Ștefania, schimb dur de replici: ”Ești cu bărbatul tău și spui că-ți place Mihai”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x