Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Bianca a câștigat o amuletă pe care o poate folosi în următoarele două Gale săptămânale

Concurenții au avut, din nou, șansa de a câștiga imunitate pe care o pot folosi atât pentru ei, cât și pentru a îi salva pe colegii de competiție de la eliminare.

concurentii de la mireasa in jocul pentru imunitate Galerie
Concurenții au avut, din nou, șansa de a câștiga imunitate | Antena 1

După ce echipa roșie a învins, ducând scorul la 3-0 în fața celei albastre, lupta pentru amuletă s-a dat între membrii ei: Andra, Bianca, David, Mădălina, Mihai și Radu.

La proba la care puteau câștiga un avantaj pentru următoarele două Gale de la finalul săptămânii, concurenții au trebuit să țină în echilibru un balansoar astfel încât bila de metal așezată pe el să nu cadă.

Citește și: Ștefania și Claudia, discuție aprinsă în pauza de publicitate: Ai făcut pe ispita atâtea luni la rând

Prima care a ieșit din joc a fost Andra, urmată îndeaproape de Mihai. Mădălina a rezistat puțin peste 20 de minute, în vreme ce Radu a luptat vreme de 38.

Bătălia finală s-a dat, în acest fel, între David și Bianca. Dornic să câștige imunitate după ce a fost la un pas să părăsească competiția Mireasa, iubitul Andrei nu a reușit să se impună în fața Biancăi. După 52 de minute de la începerea probei, bila lui a căzut de pe balansoar.

Citește și: Radu a folosit amuleta pentru a îl salva pe David de la eliminare

Așadar, Bianca este cea care a obținut o nouă amuletă.

De ce a pierdut Bianca prima amuletă câștigată la jocuri

Bianca a încălcat regulamentul după ce a purtat discuții despre eliminările care urmau să aibă loc în timpul Galei săptămânale.

Citește și: Ștefan a intrat în direct pentru a-i trimite Claudiei un mesaj​

Anunțul a fost făcut, în direct, de către Simona Gherghe, în urmă cu câteva zile. Cu toate acestea, în prezent, Bianca este singurul concurent de la Mireasa sezon 2 care deține o amuletă.

Radu și-a folosit avantajul pentru a-l salva de la eliminare pe David.

Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania și Claudia, discuție aprinsă în pauza de publicitate: Ai făcut pe ispita atâtea luni la ... Mireasa 2020, sezon 2. Radu a cerut-o în căsătorie pe Mădălina. Tânărul a pregătit un moment cu adevărat special...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x