Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Cum arată clasamentul publicului din 24 aprilie și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

Telespectatorii au decis clasamentul acestei săptămâni și, implicit, cine părăsește competiția Mireasa sezon 3, în Gala din 24 aprilie 2021.

Colaj cu Simona Gherghe, îmbrăcată în negru, deschizând plicul cu voturile publicului Galerie
Simona Gherghe a anunțat actualul clasament al show-lui Mireasa | Antena 1

Cu 31,83% din voturi, băiatul săptămânii este Ionuț. Acesta va putea să aibă o întâlnire în afara Casei cu ce fată își dorește el.

Fata Săptămânii cu 34,85% este Maria. Pe locul al doilea, cu imunitate, cu 22,13 procente este Andreea. Pe locul al treilea, cu imunitate, 21,37%, este Izabela.

Mama săptămânii este, cu 62,07%, doamna Mari.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Cătălina Stănescu și-a făcut o intervenție estetică la nivelul feței. Cum arată acum

Ce nominalizări au făcut mamele

Doamna Malvina a nominalizat-o pe Ana Maria. Doamna Victoria a nominaliza și ar vrea să plece Roxana. Doamna Mari a nominalizat-o pe Roxana. Doamna Ioana a spus că acasă ar trebui să plece Costinela. Ultima nominalizare a fost a domanei Daniela care a spus că Roxana ar trebui să plece.

Mama săptămânii a fost cea care a decis cine pleacă acasă. Astfel că, nominalizarea doamnei Mari a fost decisivă.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Ioana, mama Mariei, intervine după dezvăluirile făcute de mama vitregă a lui Liviu

Cine e Roxana, concurenta nominalizată de doamna Mari

”Sunt casier într-un cazinou, mă simt bine la muncă. Doresc să mă înscriu la Școala de Jandarmi, îmi doresc un loc de muncă stabil. Părinții mei mă susținm, sunt încântați de idee. Îmi place să merg în drumeții, să conduc, să simt adrenalina. Poate cu asta voi ajunge la un moment dat să fac un curs de pilotaj. Am o viață monotonă, job-casă, nu prea fac lucruri. Ultima mea relație a fost toxică, am învățat că nu poți avea pe oricine. Era genul care mă vrăjea, a durat 6 luni. S-a sfârșit cu un SMS dat de el.”, a spus ea.

Mireasa 2021, sezon 3. Adelina și Alin au împlinit o lună de relație. Cum au reacționat doamna Daniela și tatăl fetei... Mireasa 2021, sezon 3. Alina a vorbit cu Radu înainte să se întoarcă în competiție pentru Bogdan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x