Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. De la prietenie, la supărare. Ce s-a întâmplat între Costinela și Izabela: „Ar fi bine să ne evităm”

Izabela și Costinela au avut o discuție aprinsă, care s-a finalizat cu decizia de a se evita reciproc.

Colaj cu izabela și Costinela, stând de vorbă Galerie
Izabela și Costinela au purtat o discuție aprinsă | Antena 1

Când voia să se pregătească pentru petrecerea de sâmbătă, Costinela a observat că nu i-a mai rămas nicio rochie, așa că le-a cerut socoteală fetelor care au luat la probat mai multe ținute.

Atunci Izabela i-a atras atenția asupra tonului și de aici s-a creat o adevărată discuție.

Costinela: Nu mai am niciuna (n.r. rochie) și altele au 2. Eu am rămas pe dinafară și fiecare a avut câte două-trei rochii. Eu rochie n-am și Izabela se uită la mine și mă întreabă de ce mă rățoiesc.

Izabela: Dacă tu ai probleme cu nervii vezi-ți de treaba ta. Mă plictisești groaznic.

După discuția despre rochii, Izabela și Costinela au simțit nevoia de o convorbire în particular, în care să clarifice situația.

Izabela i-a spus Costinelei că este de părere că se consideră superioră, pentur că are 31 de ani și concluzia discuției a fost că ar face mai bine să se evite reciproc.

Izabela: „Simt că tu îți verși năduful chiar pe mine. Atitudinea de superioară o adopți. Dacă am o părere despre tine ți-o spun fără menajamente”.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Ce i-a cerut Maria lui Ruxi, înainte de plecarea acesteia. Fosta concurentă a intrat în direct

Costinela: „Ar fi bine să ne evităm. Eu te-am jignit pe tine cu ceva? Uită-te la greșelile tale și la modul în care ai vorbit și te-ai aprins”.

Izabela și Costinela au stabilit să nu mai fie prietene

În platoul emisiunii Mireasa Izabela și Costinela au spus că nu mai vor să fie prietene.

Izabela: „Ea nu recunoaște niciodată când greșește și eu am obosit și mă doare”.

Costinela: „A mai fost o discuție dimineață în care Iza s-a aprins. Eu eram pe fugă, am rugat-o să-mi facă un coc și ea când a venit eu am plecat pur și simplu și ea mi-a zis că te crezi important, că ai 31 de ani, de crezi deșteaptă”.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Ramona, mama Izabelei, primele declarații după ce fata a avut o criză. Ce boală are concurenta

Izabela: „Îmi place că mereu Iza greșește. Ea n-a greșit niciodată în prietenia noastră. Eu nu mai vreau nicio prietenie cu Costinela. Ea e mai matură. Eu sunt mica. Nu mai vreau. Să tac eu din gură pentru ce? O respect, e colega mea de camera și atât”.

Așadar, fetele au decis să renunțe să mai aibă o relație apropiată.

Mireasa 2021, sezon 3. Ce i-a cerut Maria lui Ruxi, înainte de plecarea acesteia. Fosta concurentă a intrat în direct... Mireasa 2021, sezon 3. Radu, mărturisiri despre trecut. Cu ce s-a ocupat concurentul. Petrecerea l-a dat de gol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x