Căutare Live

Mireasa 2021, sezon 3. Divergențe între mame din cauza dormitoarelor. Cum s-a rezolvat situația

Decizia Mamei Săptămânii, doamna Victoria, de a face schimb de cameră cu fetele care se instalaseră în fosta cameră a mamelor a creat lungi discuții.

Decizia Mamei Săptămânii, doamna Victoria, de a face schimb de cameră cu fetele care se instalaseră în fosta cameră a mamelor a creat lungi discuții

Antena 1

După ce mama lui Ionuț a propus ca primul dormitor să fie ocupat de fete, pentru că este mai spațios, doamnele Malvina și Daniela s-au arătat nemulțumite.

”Cine a zis?”, au întrebat ele. Doamna Ioana a reamintit că Victoria este Mama Săptămânii și că are dreptul să impună reguli care i se par necesare.

Nici Izabela nu a părut încântată de schimbare și a pus o mulțime de întrebări, deși ea nu locuia în camera pe care mamele o doreau.

Citește și: Blaze are o poveste tristă de viață. A crescut într-o familie modestă, lângă alți 7 copii

În cele din urmă, schimbul s-a făcut. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Doamna Victoria a fost desemnată Mama Săptămânii

Cu un procent de 55%, Mama Săptămânii a fost desemnată doamna Victoria.

”Nu pot să cred. Mulțumesc din suflet!”, a spus aceasta, înlăcrimată fiind după ce a asistat la momentele special realizate de băieți pentru mamele lor.

Citește și: Doamna Victoria, detalii despre cea mai lungă relație a lui Ionuț. De ce a intervenit

Cine este Ionuț de la Mireasa sezon 3

Ionuț se descrie ca pe un bărbat cu prea cu mult bun simț, o persoană cu suflet bun, sincer. Când e jignit, reacționează și plătește cu aceeași monedă.

Citește și: Mamele, suprinse de fii lor de 8 Martie. Ce cadouri speciale au realizat aceștia

Viitoare iubită/soție trebuie să fie o fată frumoasă mai înaltă pentru că fostele lui au fost mai scunde. El are 1.85. Partenera lui trebuie să aibă peste peste 1.60. Acesata trebuie să mai fie sinceră, iubitoare. Nu-i plac persoanele reci, el e mai pupăcios din fire.

A intrat în casă alături de mama sa, Victoria.

Mireasa 2021, sezon 3. Blaze are o poveste tristă de viață. A crescut într-o familie modestă, lângă alți 7 copii... Mireasa 2021, sezon 3. Povestea lui Ionuț și a doamnei Victoria. Tânărul a crescut fără tată de la vârsta de 2 ani...
Ultimele știri
x