Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Blaze are o poveste tristă de viață. A crescut într-o familie modestă, lângă alți 7 copii

Blaze de la Mireasa sezon 3 are o poveste de viață tristă, dar nici suferința din dragoste nu l-a ocolit.

blaze de la mireasa sezon 3 are o poveste de viata foarte speciala Galerie
Blaze de la Mireasa sezon 3 are o poveste de viață tristă, dar nici suferința din dragoste nu l-a ocolit | Antena 1

Blaze este unul dintre cei 8 copii ai unei familii modeste din Nigeria, care deși a reușit în viață, nu a uitat de unde a plecat.

”Tatăl meu lucrează la universitate, mama nu muncește. Am 5 surori și 2 frați. Eu mâncam o dată la trei zile, a fost nașpa. După liceu, am mers la tatăl meu și am zis vreau bani pentru asta. El a zis: nu am!. Prima oară când am venit în România a fost wow, fără bani... Am zis, o să fac ceva cu talentul meu, să primesc bani. Am început să postez, a fost greu. Trebuia să postez pe Youtube, deși aveam examen mâine. Am început cu TikTok, a ajuns viral”, a povestit el.

Citește și: Doamna Victoria, detalii despre cea mai lungă relație a lui Ionuț. De ce a intervenit

Motivația i-a transformat visele în realitate și a ajuns să devină cunoscut în mediul online cu o promisiune activă: ”Primii bani de pe Youtube o să-i împart: 50% o să pun la cont și 30% o să cumpăr ceva pentru oamenii de pe stradă. Am făcut asta. Știu cum e să crești fără bani și când văd pe cineva pe stradă, mă gândesc când am fost ca el”.

Fetele au fost emoționate de povestea lui Braze și Adelina chiar a lăcrimat.

”Mi s-a părut un bărbat foarte sufletist, care a trecut prin multe greutăți și a luptat”, a spus Izabela de la Mireasa sezon 3.

Blaze a suferit din dragoste

La venirea în România, Blaze a cunoscut o fată cu care a format un cuplu vreme de 2 ani. Din păcate pentru el, această relație nu a durat.

Citește și: Mamele, suprinse de fii lor de 8 Martie. Ce cadouri speciale au realizat aceștia

A vrut să o ceară în căsătorie chiar de ziua ei, însă nu s-a mai întâmplat pentru că aceasta a dorit să se despartă.

Care este numele real al lui Gp Blaze

Numele real al lui Gp Blaze este Godspower Morris Okpata. Tânătul s-a născut pe 2 februarie 1995 într-o familie numeroasă în orașul Portharcourt, Nigeria.

În anul 2015 a ajuns în România, împreună cu alți aproape 300 de tineri de culoare. A plecat de la principiul totul sau nimic, nu avea de ales. Toți au plecat din Nigeria cu bursă de studii la Universitatea Maritimă din Constanța.

Citește și: Care este numele real al lui Gp Blaze, noul concurent

Își dorește să devină actor. Acesta este și motivul pentru care a creat „Un negru în România- serial de comedie” pe Youtube. Îi place să gătească. Okpata se consideră amuzant, un om care se supune regulilor, spune că gătește foarte bine, îi place foarte mult mămăliga, e singurul preparat tradițional românesc pe care-l mănâncă. Atunci când e foarte supărat se retrage, nu vorbește cu nimeni.

Îi plac femeile frumoase, nu mai înalte decât el, îi plac minionele, cu suflet bun, nu-i plac fetele mândre.

A intrat singur în competiție, dar mama sa i-a trimis un mesaj emoționant de susținere, care poate fi urmărit în materialul video de mai jos.

Mireasa 2021, sezon 3. Doamna Victoria, detalii despre cea mai lungă relație a lui Ionuț. De ce a intervenit... Mireasa 2021, sezon 3. Divergențe între mame din cauza dormitoarelor. Cum s-a rezolvat situația...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x