Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Ioana, declarații fără perdea despre cea mai mare durere a sa. De ce nu și-a mai văzut fiica de 5 ani

Doamna Ioana a povestit că nu mai ține legătura cu singura sa fiică, din cauza influenței negative pe care partenerul acesteia a avut-o asupra tinerei.

colaj de imagini cu doamna ioana de la mireasa sezon 3 Galerie
Doamna Ioana a povestit că nu mai ține legătura cu singura sa fiică, din cauza influenței negative pe care partenerul său a avut-o asupra tinerei | Antena 1

”Ea l-a ținut ani de zile. Avea carte de muncă, era un om care gândea. A schimbat-o, a întors-o. El nu a lucrat niciodată. Pe Calea Moșilor, a fost atacată o casieră a unui curs valutar. Ea a fost, a luat medicamente, nu a vrut să meargă la serviciu. Nu făceau nimic, nu aveau mâncare în casă. El căuta clienți și ea cu o fată lucrau. Am aflat de la ea. Pentru că am intervenit, fata mea s-a supărat pe ea și nu am mai vorbit de 5 ani. Ușa mea e dechisă, dar fără el.”, a povestit doamna Ioana.

Doamna Ioana a mărturisit că fiica sa nu ține legătura nici cu frații ei.

Citește și: Marian pune la îndoială intențiile Andreei: ”Cosmin, fostul ei, are cheia de la apartamentul ei”

”Frații sunt foarte supărați pentru că i-a jignit. Au fost niște vorbe pe internet. La ziua de căsătorie a celui mic, i-a făcut de rușine pe internet. Nu știu dacă ei ar mai accepta-o. Nu o mai recunosc. Mă doare lipsa ei.”, a mai afirmat doamna Ioana după difuzarea materialului.

Doamna Ioana a plâns în hohote când a auzit povestea Adelinei

Doamna Ioana a fost impresionată de povestea Adelinei, care a făcut streaming pentru adulți, aceasta amintindu-și de un caz asemănător din familie. Femeia a încurajat-o pe Adelina și a îndemnat-o să vorbească despre greutățile prin care trece.

Citește și: Ionuț i-a furat un sărut Roxanei. Fata a dezvăluit cine e băiatul pentru care a intrat în competiție

„Nu țineți în voi și nu stați în jugul a așa ceva. Nu țineți!! Vorbiți! De ce rușine? Trebuie să vorbești! Să găsești pe cineva care să te ajute”, a spus doamna Ioana cu lacrimi în ochi.

Fanii emisiunii au trimis către redacția show-ului Mireasa sezon 3 materiale care dovedeau că una dintre fetele din competiție a oferit servicii de streaming pentru adulți.

„Am cunoscut o persoană cu care am intrat într-o relație. M-am lăsat influențată să fac noiște lucuri pe care nu voiam să le fac. Mă amenința mereu, mă lovea mereu. Băiatul respectiv m-a obligat cumva să fac videochat. A durat cam un an toată treaba asta.

Citește și: Varianta Adelinei despre trecutul său, pusă la îndoială. Noi explicații ale fetei

Aveam nopți în care rămâneam și dormeam la studio pentru că mă amenința că mă bate dacă nu fac bani. Într-un final am reușit să scap și m-am mutat separat. De atunci viața mea s-a schimbat foarte mult”, a povestit Adelina.

Mireasa 2021, sezon 3. Varianta Adelinei despre trecutul său, pusă la îndoială. Noi explicații ale fetei... Mireasa 2021, sezon 3. Blaze și Izabela s-au sărutat timid, prin intermediul unui servețel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x