Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Mamele, suprinse de fii lor de 8 Martie. Ce cadouri speciale au realizat aceștia

Băieții din casa Mireasa sezon 3 au pregătit momente speciale pentru ziua de 8 Martie.

baietii de la mireasa sezon 3 cand au pregatit o surpriza pentru mame de 8 martie 2021 Galerie
Băieții din casa Mireasa sezon 3 au pregătit momente speciale pentru ziua de 8 Martie | Antena 1

Dornici să-și răsfețe mamele și mătușile, aceștia au preparat, pentru prima dată în viața lor, un tort. După ce s-au străduit și distrat zeci de minute bune, rezultatul a fost o prăjitură arătoasă și, probabil, foarte gustoasă.

Mamele s-au emoționat foarte tare când au văzut prima surpriză a fiilor și nepoților. Ce a urmat le-a lăsat, din nou, fără cuvinte.

Tinerii au compus o melodie și le-au încântat pe doamnele prezente cu vocile lor speciale. De asemenea, le-au scris și câte o scrisoare, pe care le-a rugat să o citească abia după finalul emisiunii.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Cine sunt fetele care au intrat în competiție

La final, ei au interpretat melodia la care au lucrat cu o seară înainte. Piesa poate fi ascultată în materialul video atașat.

Cine a fost desemnată Mama Săptămânii pe 8 martie 2021

Cu un procent de 55%, Mama Săptămânii a fost desemnată doamna Victoria, mama lui Ionuț.

”Nu pot să cred. Mulțumesc din suflet!”, a spus aceasta, înlăcrimată fiind după ce a asistat la momentele special realizate de băieți pentru mamele lor.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Cine sunt băieții care au intrat în competiție

Cine este Ionuț de la Mireasa sezon 3

Ionuț se descrie ca pe un bărbat cu prea cu mult bun simț, o persoană cu suflet bun, sincer. Când e jignit, reacționează și plătește cu aceeași monedă.

Viitoare iubită/soție trebuie să fie o fată frumoasă mai înaltă pentru că fostele lui au fost mai scunde. El are 1.85. Partenera lui trebuie să aibă peste peste 1.60. Acesata trebuie să mai fie sinceră, iubitoare. Nu-i plac persoanele reci, el e mai pupăcios din fire.

Citește și: Mesajul lui Radu pentru Mădălina, dar și pentru susținători. Ipostazele în care s-au fotografiat

A intrat în casă alături de mama sa, Victoria.

Mireasa 2021, sezon 3. Povestea lui Valentin, o lecție. Este seminevăzător, dar asta nu l-a împiedicat să-și urmeze visu... Mireasa 2021, sezon 3. Cine este prima Mamă a Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x