Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Marian a avut parte de o încercare dificilă. Un accident i-a îngreunat munca de artist

Marian Pavel povestește prin ce dramă a trecut în urmă cu ceva timp, când a fost pe aproape să își piardă abilitățile de a cânta la un instrument.

Mireasa 2021, sezon 3. Marian a avut parte de o încercare dificilă. Un accident i-a îngreunat munca de artist Galerie
Marian a avut parte de o încercare dificilă. Un accident i-a îngreunat munca de artist

Marian a intrat în competiție dornic să își găsescă o soție și este dispus să ofere totul pe tavă pentru o viață fericită.

Cântărețul de muzică populară a avut un accident în urmă cu ceva timp la deget, lucru care i-a afectat capacitatea de a mai cânta. Artistul a fost nevoit să facă mari eforturi pentru a învâța să cânte cu cealaltă mână, pentru a nu pierde tot ce construiese până în acel moment al vieții lui.

Tânărul de 25 de ani din Baia Mare spune despre el că e îndrăzneț, îi place să ajute la nevoie și e sufletist.

"De când sunt mic am crescut cu muzica în casă, iar meseria mea este de profesor de muzic, vioară. (...) Din păcate mi-am rupt un deget, chiar la mâna stângă, cu care trebuia să cânt. A fost foarte greu până am început să cânt la instrument. După cinci șase ani, cântând tot mai mult, dintr-odată am simțit că nu mai am forță, nu mai am putere, nu mai pot să cânt", povestește Marian.

Citește și: Misiune imposibilă în casa Mireasa! Băieții și fetele caută soluții de comunicare

Acesta a căzut într-o depresie din cauza faptului că și-ar putea pierde talentul, însă voința interioară nu l-a lăsat: "M-am ambiționat atât de tare și acum pot să cânt invers".

Marian Pavel a intrat în sezonul 3 Mireasa alături de mătușa Malvina.

La o fată se uită prima oară la trăsături, să fie frumoasă și "corpolentă". E pregătit să se căsătorească cu o fată care să fie înțelegătoare. Își dorește acest lucru din cauza meseriei lui care implică multe deplasări, fane, dar vrea să fie o femeie deșteaptă. Își dorește mult să găsească o viitoare soție, mai ales pentru că „e momentul”. Potrivit tradiției, la el în zonă, la vârsta asta e deja bătrân, trebuia să fie însurat. Are totul, casă, mașină, doar mireasa îi lipsește.

Întâlnirea cu Andreea a fost neașteptată. Ce i-a reproșat aceasta lui Marian

Marian Pavel a avut parte de o întâlnire cu Andreea, cea care nu a ezitat nicio secundă să-și spună nemulțumirile, chiar dacă îl cunoștea pentru prima dată. Bruneta i-a atras atenția artistului că a întârziat 20 de minute și a făcut-o să aștepte.

Marian a observat că Andreea este dură, însă a înțeles că a greșit făcând-o să aștepte. Aceasta i-a mărturisit că a lucrat ca secretară, dar și că este o persoană foarte sinceră, motiv pentru care nu ezită să spună lucurilor pe nume.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Cine sunt fetele care au intrat în competiție

Andreea Ecaterina Grădinaru se descrie pe ea ca fiind extrem de sinceră, nu-i plac oamneii superficiali, e foarte directă. Vrea un om lângă care să se poată odihni. Iubirea asta înseamnă pentru ea, liniște. Fizic nu are tipare, dar își dorește să fie înalt.

Mireasa 2021, sezon 3. Care este povestea lui Alin Georgescu și a mamei Daniela... Mireasa 2021, sezon 3. Frământările doamnei Mari: "Nu mai pot, vreau acasă". Ce se întâmplă cu Liviu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x