Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Primul lucru pe care l-au făcut Cosmina, Alin și doamna Daniela după Finală

Alin, Cosmina și doamna Daniela și-au petrecut sâmbătă spre duminică ultima noapte în casa Mireasa sezon 3. După Marea Finală din 1 august 2021, cei doi au mers împreună acasă și au sărbătorit.

colaj de imagini cu alin, cosmina si doamna daniela de la mireasa sezon 3 Galerie
Alin, Cosmina și doamna Daniela și-au petrecut sâmbătă spre duminică ultima noapte în casa Mireasa sezon 3. După Marea Finală din 1 august 2021, cei doi au mers împreună acasă și au sărbătorit | Antena 1

Ziua Finalei a coincis cu aniversarea zilei de naștere a lui Alin, astfel că întreaga familie a mers să-l sărbătorească după terminarea emisiunii Mireasa sezon 3. Alin și Cosmina s-au filmat și au arătat imagini de la petrecere, când tânărului i s-a cântat ”La mulți ani” și a primit două torturi.

Doamna Daniela a apărut și ea în videoclipurile postate pe rețelele de socializare. Aceasta părea fericită că se află, din nou, în sânul familiei.

Citește și: Mireasa sezonul 3. Prima reacție a Mariei și a lui Liviu, după ce au câștigat Mireasa. Ce mesaj au transmis

De ziua sa, Alin i-a făcut o dedicație partenerei sale, Cosmina. El a urcat pe internet un selfie cu cei doi și la descriere a notat un mesaj emoționant.

”1 AUGUST!!! Astăzi este o zi SPECIALĂ... Orice sfârșit are un început, pe bune! Finala Mireasa fix de ziua mea de naștere. Și un nou început cu o persoană alături. O experiență unică pe care nu mă așteptam s-o duc până la final. Însă pe final a fost ceea ce numesc eu frumos și apogeul emisiunii Mireasa pentru că pe final am întâlnit-o pe fata asta frumoasă și cu un caracter frumos care îmi este deja LOGODNICĂĂĂĂĂ🔥🔥🔥”, a scris tânărul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a început povestea de dragoste dintre Alin și Cosmina

Alin și Cosmina s-au plăcut din prima clipă, însă ambii au menționat că vor să fie doar prieteni. La acel moment, fiul doamnei Daniela forma un cuplu cu Adelina și, în ciuda faptului că frumoasa Cosmina era evident atrasă de el, a încercat să stea departe.

Citește și: Fetița Simonei Gherghe, prima apariție în direct, la tv. Cum a apărut în finala Mireasa sezonul 3

Nu a reușit pentru mult timp și, odată cu revenirea Adelinei în casă, relația lor a devenit și mai apropiată. Dezamăgit de relația tensionată cu bruneta, Alin s-a refugiat, ușor, ușor, în brațele Cosminei.

La scurt timp după ce Adelina a părăsit, din nou, casa Mireasa, concurentul de la Mireasa sezon 3 a decis că relația lor nu-l împlinește. Astfel, a luat decizia să se despartă prin intermediul unui apel telefonic, la care fata nu a răspuns.

Pentru a duce la final situația, a luat hotărârea să-i transmită un mesaj prin cadrul televizorului. La câteva zile distanță, el oficializa relația cu Cosmina, după ce o săruta în direct.

Nu a trecut mult și Alin și-a luat inima în dinți. Tot în timpul unei emisii live, el se așeza în genunchi și-i cerea să-i fie logodnică.

Citește și: Finala Mireasa sezonul 3, 1 august 2021. Marii câștigători ai premiului de 40.000 de euro sunt Maria şi Liviu

Mireasa 2021, sezon 3. Ce a postat Blaze pe Instagram după Finală. Declarație de iubire pentru Izabela... Mireasa 2021, sezon 3. Mesajul transmis de Marian și de Andreea, după finala emisiunii Mireasa. Cum au fost surprinși ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x