Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Adelina a revenit. Deși a susținut că s-a întors pentru Ionuț, s-a reorientat rapid către Seba

Adelina a reintrat în casa Mireasa sezon 4. S-a întâmplat în timpul petrecerii de sâmbătă. La scurt timp, ea îi spunea lui Ionuț că a ales să revină pentru el.

colaj de imagini cu adelina, ionut si seba de la mireasa sezon 4 Galerie
Adelina a reintrat în casa Mireasa sezon 4. S-a întâmplat în timpul petrecerii de sâmbătă. La scurt timp, ea îi spunea lui Ionuț că a ales să revină pentru el | Antena 1

Însă lucrurile au luat o altă întorsătură. Totul a început bine pentru Ionuț și Adelina.

”Am fost foarte bine acasă, dar dacă m-ai chemat”, a zis Adelina, în timp ce Ionuț o ținea în brațe. După ce a fost o gazdă bună și s-a asigurat că Adelinei nu-i lipsește nimic, cei doi se întorceau în living să mai stea de vorbă.

”Ai mei mi-au zis să mă întorc cu cineva acasa. Asta își doresc ai mei: să mă vadă fericită”, a spus Adelina.

Cum s-a răzgândit Adelina și l-a ales pe Seba

”Foarte mare conexiune nu este între tine și Ionuț. O să fac pași spre tine.”, a zis Seba. Atunci, Adelina l-a luat de mână și au mers în casă. În acel moment, Ionuț intra pe ușă.

”Să știi că Ionuț m-a dezamăgit data trecută”, a spus Adelina.

În emisia live, concurenta de la Mireasa sezon 4 a explicat de ce s-a răzgândit.

”Am intrat pentru Ionuț, însă când dansam, era Ionuț aici, Seba aici. Mă uitam la Seba și era chestia aceea. Într-adevăr, mi-a fost frică de faptul că Gabi s-ar fi băgat. Mi-aș fi dorit să mă apropii de Seba de la început. Din partea lui Ionuț nu am simțit siguranța asta.”, a zis Adelina.

Reacția lui Ionuț după ce Adelina ”l-a lăsat” pentru Seba

”Mi-a dovedit că sunt falsă. Te-ai întors să te răzbuni pe mine sau pe Seba. Alex fiind în cameră cu Seba... Eu nu ți-am făcut absolut nimic, nu am avut discuții din care să reiasă că am încheiat cunoașterea”, a zis și Ionuț.

”Eu chiar m-am rugat la Dumnezeu să-mi arate un semn. A fost surpriza. Nu mă așteptam.”, a zis Seba.

Ionuț a afirmat că Adelina se uită mereu la el, chiar și în momentele când e cu Seba.

Alex crede că Adelina se răzbună

”I-am spus: frate ai grijă. Îi mai spun și lui Seba”, a zis Alexandru. ”Ești cam folosit aici”, a spus Ionuț. ”Ea a venit cu temele făcute. A văzut că Seba e apropiat de mine și a zis să dea în mine. Eu chiar nu mă bag, ție dacă îți place de ea, încearcă”, a mai adăugat Alex.

Adelina a explicat: ”Nu mi se pare normal să se bage. Nu mi se pare corect. Ce treabă ai tu?! Încerci să-l îndepărtezi pe Seba? Tu de ce ai stat 5 ani cu mine dacă ți se pare că nu sunt ce par?”.

Ionuț a afirmat că o fată nu face gesturi de genul.

Mireasa 2021, sezon 4. Ce și-au spus Victor și Andrada la despărțire. După acel moment, fata a plâns încontinuu... Finala Mireasa sezon 4. Simona Gherghe a anunțat data când se termină sezonul 4 al show-ului matrimonial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x