Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Ce i-a spus doamna Lenu Ancăi, după ce aceasta a fost eliminată

Anca a părăsit competiția în Gala de sâmbătă, 2 octombrie 2021. După terminarea emisiunii, doamna Lenu a alergat spre tânără.

colaj de imagini cu anca si lenu de la mireasa sezon 4 Galerie
Anca a părăsit competiția în Gala de sâmbătă, 2 octombrie 2021. După terminarea emisiunii, doamna Lenu a alergat spre tânără | Antena 1

”Draga mea, te iubesc foarte mult. Pe tine și pe Alinuța vă iubesc foarte mult.”, i-a zis doamna Lenu.

Anca i-a transmis să aibă grijă de Victor și Andrada, să le fie alături. Cu greu au reușit cele două să se calmeze.

Anca, tristă că a părăsit competiția

Anca crede că era de așteptat să părăsească competiția pentru că era una dintre fetele singure, care nu era atrasă de niciun concurent.

”Era de așteptat, eu sunt singura care nu am nici un cuplu. Chiar mă așteptam. Cel mai rău îmi pare după buni Lenu și Alina. Îmi pare rău că nu am reușit să-mi îndeplinesc visul. Dumnezeu știe de ce și are ceva pregătit pentru mine. Experiența în casa Mireasa e wow, unică. Vreau să le transmit să se iubească, să ajungă în Finală.”, a spus Anca.

Victor consideră că el este vinovat pentru eliminarea tinerei. ”Dacă nu o încurcam, poate avea alt drum aici.”, a zis și Victor.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Marius a mărturisit că a sărutat-o pe Amalia la date, când nu erau camere

Anca și Victor au fost împreună pentru scurt timp

”Întâlnirea cu Anca a fost una dintre cele mai emoționante întâlniri din viața mea”, a spus Victor după ce s-a văzut cu frumoasa concurentă.

”Am avut o chimie, ne înțelegeam din priviri. Îmi place.”, a zis și Anca după date.

Anca și Victor s-au sărutat și formează un cuplu

”Aș vrea să te sărut. Ce zici de asta?”, a întrebat Victor, iar Anca i-a spus că e prea devreme. ”Nu o să mai dorm la noapte că m-ai refuzat”, a glumit băiatul.

”Doamne, îmi ești dragă tare.”, a declarat Victor când Anca l-a luat în brațe. La scurt timp distanță, Anca a fost cea care l-a sărutat pe Victor.

”Ne-am luat în brațe și pur și simplu s-a întâmplat.”, a spus Victor. ”Ce știe băiatul meu să facă?!”, a zis doamna Lenu când i-a văzut sărutându-se.

Mireasa sezon 3. Primul mesaj al Izabelei după ce s-a căsătorit civil cu Blaze. Ce a postat pe internet... Mireasa 2021, sezon 4. Andrada și Victor, la prima ceartă violentă. Ce cuvinte dure și-au spus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x