Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Andrada și Victor, la prima ceartă violentă. Ce cuvinte dure și-au spus

Andrada și Victor de la Mireasa sezon 4 s-au certat în timpul petrecerii de sâmbătă. Tânăra a fost dezamăgită de faptul că iubitul ei a dansat cu Alina, cea care nu vorbește cu ea.

colaj de imagini cu andrada si victor de la mireasa sezon 4 Galerie
Andrada și Victor de la Mireasa sezon 4 s-au certat în timpul petrecerii de sâmbătă. Tânăra a fost dezamăgită de faptul că iubitul ei a dansat cu Alina, cea care nu vorbește cu ea | Antena 1

”Ce ai tu? Ce a fost schema aia? De ce mi-ai arătat semnul ăla.”, a vrut să știe Victor, după ce Andrada a băut un pahar și i-a arătat un semn obscen.

”Tu ai venit după mine și m-ai luat așa.”, a replicat Andrada, foarte nervoasa. Atunci, iubitul ei a afirmat că are probleme cu nervii și a încercat să o liniștească.

”Ai probleme cu nervii. Nu te las, ai reacții aiurea, imature. Știi că ai o problemă cu chestia asta, cu furia. Ești o fată care are potențial, nu-ți stă bine. Un om inteligent învață să se controleze. De ce ai tu comportamentul ăsta și cine a contribuit la el.”, a zis Victor.

Totuși, nu a reușit să o calmeze, ci a enervat-o și mai tare. Conform lui, reacția fetei era cea a unui ”bichon turbat”, cum nu a ezitat să-i spună.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Marius a mărturisit că a sărutat-o pe Amalia la date, când nu erau camere

Apoi, a vrut să știe dacă are sentimente pentru el. „Tu simți ceva pentru mine? Vrei ceva cu mine?”, a zis el. ”Îmi doresc. Nu știu, reacțiile astea le-am avut mereu. E clar că-i o problemă interioară. Ceva mi-a lipsit”, a răspuns Andrada.

”Probleme mele sunt ale mele. Nimeni nu a încercat să înțeleagă. Undeva e o problemă interioară, o simt, dar nu are legătură cu relația dintre noi.”, a mai spus Andrada.

Doamna Lenu, dezamăgită de reacțiile lor

”Victor, de la 1 la 10, eu știi cât dau relației dintre voi? 9,5. Tu nu reziști, nu suporți în casă... Tu o să vii de la ore, de la serviciu. Nu o să funcționeze. Să dea Dumnezeu să fie bine. Dar, să o iei tu pe Andrada, să o duci la psihiatru și psihilog... Mă îndoiesc că Victor are șanse să reușească.”, a zis și doamna Lenu.

Mai multe detalii în materialul video atașat acestui articol.

Mireasa 2021, sezon 4. Ce i-a spus doamna Lenu Ancăi, după ce aceasta a fost eliminată... Mireasa 2021, sezon 4. Alexandru și Ana s-au sărutat și sunt oficial un cuplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x