Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Doamna Eugenia a cedat după un nou material cu Marius și Maria. De ce a plâns

Doamna Eugenia a început să plângă, din senin, după ce a fost difuzat un material cu Marius și Maria de la Mireasa sezon 4.

doamna eugenia de la mireasa sezon 4 plange Galerie
Doamna Eugenia a început să plângă, din senin, după ce a fost difuzat un material cu Marius și Maria de la Mireasa sezon 4 | Antena 1

S-a întâmplat după ce a auzit discuția dintre Marius și Maria despre conversația codată pe care doamna Eugenia a avut-o cu fiul său.

Marius i-a explicat tinerei că a făcut ce a simțit și că a ales pentru inima lui, nu pentru a-și menține un loc fruntaș în clasament. El a adăugat că și-a pus la încercare trăirile și că nu s-a folosit de nicio fată pentru a vedea cum poate obține mai multă afirmare în cadrul competiției.

Maria l-a crezut și, în ciuda multiplelor întrebări pe care i le-a pus, cei doi au lămurit situația. La scurt timp, însă, după difuzarea materialului, doamna Eugenia a început să plângă din senin.

Citește și: Bunica Ralucăi a sunat și a avut un mesaj pentru Ion. Ce l-a rugat din suflet

De ce a plâns doamna Eugenia de la Mireasa sezon 4

Doamna Eugenia de la Mireasa sezon 4 a refuzat să comenteze materialul cu discuția dintre Maria și Marius. Cu toate acestea, Simona Gherghe a observat că aceasta este agitată și a insistat să afle ce se întâmplă cu ea.

Atunci, doamna Eugenia a spus că se gândea la ce a zis mai devreme și anume că ea face jumătate din emisiunile Mireasa. Nu a durat mult și a izbucnit în lacrimi. Mama lui Marius a explicat faptul că nu se aștepta să fie aduse în discuție interacțiunile ei din casa Mireasa.

Citește și: Ion i-a zis lui Carmen că vrea să o cunoască mai bine. Fata a refuzat, dar a trimis ulterior o scrisoare

Ce afirma doamna Eugenia despre Maria

În urmă cu câteva săptămâni, doamna Eugenia a explicat și de ce nu o vrea pe Maria în preajma lui Marius: ”Eu o cunosc pe Maria, stând cu ea în casă, e și zodia mea, pune suflet și, exact cum spuneam, el nu a venit să se însoare și nu voiam să fie ea rănită. Cam asta am vrut eu să-i spun.”.

Doamna Eugenia consideră că Marius nu e potrivit pentru Maria: ”Nu ar fi fost el bun pentru o relație cu Maria. O cunosc și are alte așteptări. Dacă tot s-a apropiat puțin de Amalia, mi se par mai compatibili puțin. Sunt puțin mai rebeli. Nu am spus că nu-mi place Maria. Îmi place foarte mult și Maria”.

Mireasa 2021, sezon 4. Ion i-a zis lui Carmen că vrea să o cunoască mai bine. Fata a refuzat, dar a trimis ulterior o sc... Mireasa 2021, sezon 4. Bunica Ralucăi a sunat și a avut un mesaj pentru Ion. Ce l-a rugat din suflet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x