Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. După ce s-a îmbrâncit cu Perneș, Sabrina a discutat cu Larisa fără lavaliere: ”De ce mai stai?!”

La petrecea de sâmbătă, alcoolul o tenta pe Sabrina. Ea a dorit să se bucure din plin de ultimele ore ale Larisei în casa Mireasa sezon 5. Ea și Sese au discutat despre fostul ei iubit, spre nemulțumirea lui Robert.

sabrina si pernes de la mireasa sezon 5 in platoul mireasa Galerie
La petrecea de sâmbătă, alcoolul o tenta pe Sabrina. Ea a dorit să se bucure din plin de ultimele ore ale Larisei în casa Mireasa sezon 5. Ea și Sese au discutat despre fostul ei iubit, spre nemulțumirea lui Robert. | Antena 1

Sese i-a spus că fostul ei iubit era foarte slab și că nu avea un aspect fizic pe placul lui.

”Bă, tu îi spui lui Andrei așa?! Era fostul meu iubit. Da, mă, dar era înalt. Avea 1,98. Mă, avea casa lui, avea ce voiai tu. Avea tot. Sese, stai cuminte. Și-a deschis restaurant, Sese.”, a zis Sabrina despre fostul iubit.

Perneș a intervenit, foarte nervos, și a luat-o deoparte pe Sabrina după ce l-a obligat pe Sese să plece de pe terasă.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Larisa și Robert s-au sărutat cu patos la party. Răzvan s-a supărat și nu și-a luat la revedere de la fată

”Ok, bye. Pot să plec cu Larisa?! Așa mă comport când am lângă mine oameni handicapați.”, a zis Sabrina, vizibil afectată. Ea a refuzat să discute cu logodnicul ei, care era foarte deranjat de faptul că fata a discutat cu Sese despre fostul ei iubit.

”Nu contezi. Te rog dispari”, a mai adăugat ea și a plecat.

Larisa și Sabrina, discuție fără lavaliere

”De ce mai stai cu el?!”, a zis Larisa în baie și Sabrina i-a spus să scoată bateriile de la lavalieră. Ce au discutat este o enigmă. Se întâmpla în baie.

Pe terasă, Sabrina era întrebată insistent de Larisa de ce mai stă cu Perneș. Ea plângea cu foc și a zis că nu știe. La un moment dat, iubitul ei a insistat să stea cu ea și fata a prins-o cu putere pe prietena ei.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Nora a stârnit gelozii la petrecere. Giovana, foarte nervoasă: ”Du-te-n .... cu mortăciunile tale cu tot”

Ea a plâns și mai tare, iar Larisa i-a zis lui Perneș să plece. În live, fata a ținut să explice.

”Era un subiect banal. Reacția mea nu a fost ok.”, a explicat Sabrina. Ea a afirmat că nu îl cunoaște pe Sese din afara casei, după ce s-a aflat că au o cunoștință comună: fostul iubit al fetei.

Legat de sfaturile Larisei, Sabrina a zis: ”Ea tot timpul mi-a zis să nu fac pasul ăsta.”. Sabrina a zis că există multe divergențe între ea și Perneș și că rămâne în relație pentru că îl iubește.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2021, sezon 4. S-a zvonit că Ela ar fi însărcinată. Ce spun ea și Petrică despre discuțiile de pe grupul Mireasa... Mireasa 2022, sezon 5. Larisa și Robert s-au sărutat cu patos la party. Răzvan s-a supărat și nu și-a luat la revedere d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x