Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Doamna Daniela și Alin au avut o discuție între patru ochi. Ce l-a sfătuit pe fiul său

Doamna Daniela și Alin au avut o discuție între patru ochi, departe de Adelina. Aceasta a încercat să-l sfătuiască pe fiul ei să ia în considerare doar lucrurile bune și să stea departe de certuri și tensiuni.

Doamna Daniela și Alin au avut o discuție între patru ochi. Ce l-a sfătuit pe fiul său Galerie
Alin și mama sa au avut o discuție între patru ochi | Antena 1

Aceasta a discutat cu fiul ei despre relația cu Adelina și i-a atras atenția asupra comportamentului iubitei ei. Nimeni din casă nu mai este de acord cu felul în care Adelina se comportă în ultima vreme.

Doamna Daniela și Alin au avut o discuție între patru ochi

După ce a avut o discuție cu Adelina, Alin a mers la mama sa și au vorbit despre ceea se întâmplă în relația sa. Acum, doamna Daniela este extrem de nemulțumită de situația prin care trece fiul ei. Daniela spune că Alin nu a mai plâns de la vârsta de 12 ani.

Adelina și Alin au vorbit din nou și au ajuns la un consens. Vor încerca să nu se mai certe și să vadă dacă sunt compatibili cu adevărat. Nici sora și nici tatăl lui Alin nu o mai susțin pe Adelina.

Doamna Daniela a primit o scrisoare de la soțul ei, iar tatăl concurentului a sfătuit-o să nu îl mai lase pe fiul lor să aibă o relație cu Adelina pentru că aceasta nu și-a încheiat socotelile cu trecutul.

Alin a citit singur scrisoarea de la tatăl lui, iar în acest timp Adelina încerca să o convingă pe mama iubitului ei că își dorește un viitor frumos alături de Alin. Adelina l-a rugat pe iubitul ei să îi promită că de acum înainte vor avea o relație frumoasă.

Mama Adelinei a certat-o în direct pe doamna Daniela și i-a reproșat că ea și fiul ei o batjocoresc pe fiica ei.

Alin a tras o concluzie după ce a văzut mesajul de la tatăl său. Acesta a spus că se aștepta să nu-i placă situația în care se află. Alin a mai declarat că are răbdare cu iubita sa.

Verișoara lui Alin a intrat în direct prin telefon

Verișoara lui Alin, Cristina, a intrat în direct prin telefon și i-a spus acestuia să nu mai plângă niciodată pentru nimeni, indiferent de persoana care este lângă el. Aceasta a mai spus că cei de acasă nu sunt obișnuiți să-l vadă așa, iar mediul este cel care îl face să fie așa. Cristiana a mai spus că Adelina este cauza supărărilor lui Alin. Aceasta a rugat-o pe Adelina atunci când ies din casă trebuie să-i ofere niște explicații lui Alin pentru minciunile pe care i le-a spus.

Și băieții au observat că Alin nu mai este băiatul pe care l-au cunoscut atunci când au intrat în competiție. Liviu a fost cel care i-a dat sfaturi lui Alin și a și discutat cu Adelina.

Alin a fost încurajat de băieți să ia o decizie în privința Adelinei, dar concurentul spune că ultimul cuvânt îi aparține lui.

"Degeaba îți spune că te iubește, dacă ea îți provoacă suferință", a spus Liviu.

Alin și Adelina au venit azi în emisia live cu două tricouri personalizate, simbolizând relația lor, iar Simona Gherghe le-a sugerat că acest lucru poate însemna primul pas spre un nou început.

Mireasa 2021, sezon 3. Andreea, dezvăluiri incredibile despre perioada când Liviu era în izolare, la pensiune: Era cu o ... Mireasa 2021, sezonul 3. Doamna Malvina are nemulțumiri la adresa lui Ruxi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x