Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Ruxi a mers în casa băieților la cină

Ruxi a mers pentru prima dată la cină în casa băieților. Aceștia au așteptat-o cu pregătiri. Au făcut mâncare, au aranjat masa și și-au pregătit întrebările.

Ruxi a mers în casa băieților la cină Galerie
Ruxi a mers cu încredere în casa băieților și a intrat cu zâmbetul pe buze | Antena 1

Ruxi a mers cu încredere în casa băieților și a intrat cu zâmbetul pe buze pentru o discuție serioasă. Aceasta a fost considerată încă de la început că o "prințesă" și destul de răsfățată. Fata a spus că provine dintr-o familie înstărită, iar părinții îi satisfac fiecare dorință.

Ruxi a mers în casa băieților la cină

Ruxi, noua concurentă din casa Mireasa, a mers în casa băieților și s-a lăsat dezbrăcată de secrete. Bogdan a gătit cina, iar preparatele au fost pe gustul tuturor.

După ce și-a dat cu părerea despre fiecare cuplu în parte, tânăra și-a explicat și alegerea pe care a făcut-o pentru date-uri. Aceasta a spus că a ales băieți din cuplu pentru că nu a vrut să dea speranțe false nimănui.

Aceasta a râs, a glumit și a stat de vorbă cu toți băieții. Deși nu vrea să intre într-o relație de cunoaștere cu niciunul dintre concurenții din casa Mireasa, Ruxi încearcă pe cât de mult poate să se integreze. Sunt mulți cei care îi reproșează că nu strânge după cățel sau că este prea pretențioasă, însă ea vrea să nu mai deranjeze pe nimeni și stă cât mai departe de conflicte.

Ruxi a stat de vorbă cu Adelina și i-a mărturisit că dragostea ei este afară, de aceea nu va încerca să se cunoască cu nimeni din casa Mireasa. Aceasta nu este interesată nici de Radu, noul băiat care va intra în competiție, deranjată fiind că acesta are peste 25 de ani și are deja un copil.

Ce cred băieții și fetele despre Ruxi, noua concurentă

Ruxi s-a retras rapid și de la petrecerea de sâmbătă. Ea i-a spus Simonei Gherghe că nu s-a simțit bine, că cei din jur erau ocupați cu ale lor și că ea de fapt avea o relație de cunoaștere afară, dar și-a dat seama că are sentimente abia după ce a intrat în casa Mireasa.

Andreea i-a spus lui Marian că Ruxi nu știe de unde să-și cumpere "haine de sărăcie", iar ea are numai ținute de brand. Marian crede că Ruxi se va acomoda mai greu, dar o să o facă. Blaze crede că nu are cum să integreze în competiție.

Marian a spus că Ruxandra este nepoata lui Becali. Această mărturisire a fost făcută chiar de ea.

”Dacă găsesc persoana potrivită, o să fac pasul. Există și un top. Mi-a plăcut numele lui Liviu și la Marian pentru că a zis că nu va mai intra nicio fată mai frumoasă decât Andreea. Mama m-a susținut să vin la Mireasa, tata nu. Sunt Scorpion și cred că o să fac față în casa Mireasa.”, a mai explicat ea.

Mireasa 2021, sezonul 3. Ce cred băieții și fetele despre Ruxi, noua concurentă. Discuțiile lor au fost făcute publice... Mireasa 2021, sezonul 3. Adelina și Anamaria s-au certat. Cuvintele urâte care nu își au rostul între două fete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x