Antena Căutare

Mireasa, 2021, sezonul 4. Raluca l-a filmat pe Ion acasă. Ce mesaj a transmis fostul concurent

Raluca și Ion au ajuns acasă, după Finala sezonului 4 Mireasa și pare că sunt extrem de fericiți împreună. Cei doi stau în aceeași casă acum și s-au filmat chiar din intimitatea locuinței lor. Cuplul a vrut să împărtășească un moment din viața de zi cu zi cu toți susținătorii. Ce mesaj a transmis bărbatul.

colaj de fotografii raluca si ion Galerie
Raluca și Ion au ajuns acasă, după Finala sezonului 4 Mireasa și pare că sunt extrem de fericiți împreună. Cei doi stau în aceeași casă acum și s-au filmat chiar din intimitatea locuinței lor. | Mireasa

Finala Mireasa sezon 4 a adus în fața telespectatorilor emoție pură! Simona Gherghe a anunțat clasamentul cuplurilor chiar în ultimele minute al emisiunii, iar Raluca și Ion au fost pe locul 3 în topul preferințelor. Acest lucru nu i-a dezamăgit deloc pe cei doi, pe chipul lor s-a văzut bucuria momentului și au transmis la rândul lor împlinire față de deciziile luate.

Cei doi s-au așezat pentru moment în aceeași locuință, iar viața de cuplu pare că își intră tot mai mult în drepturi. Liberi și “descătușați” de camerele care i-au urmărit vreme de patru luni, cei doi pot să-și trăiască în liniște moemntele, dar nu uită să mențină legătura cu susținătorii.

Ce mesaj a transmis Ion, în timp ce Raluca îl filma

În urmă cu 15 ore, la ceas de seară, Raluca la filmat pe soțul său Ion Șaulescu chiar în intimitatea casei. Cei doi erau în bucătărie, iar Raluca nu a ezitat să apese butonul de REC, mai ales că atâta timp au fost obișnuiți să fie în fața a milioane de oameni. Vezi imagini în GALERIA FOTO.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Prima reacție Ralucăi și a lui Ion după ce au ieșit pe locul 3 în Finala Mireasa

Raluca l-a întrebat pe Ion ce face, iar el a fost bun la vorbă.

“Sunt puțin cam obosit, aș vrea să mă bag în pat cât mai repede, dar o să mai stau puțin. Vreu să mă bag să-mi fac o baie”, pune Ion, îndreptându-și privirea către Raluca.

“Păi o să te bagi, dar până atunci…?”, întreabă Raluca.

“Am și telefonul la încărcat că nu mai face față, să doar la încărcat. În rest, numai iubire”

“Numai iubire? Zi-mi ceva drăguț!”, întreabă Raluca.

“Ciorapii ăștia sunt noi!”, a răspuns Ion.

Deconectați de la internet și conectați la propriile sentimente, așa cu fost concurenții din emisiunea Mireasa încă din luna septembrie. Iată că la sfârșitul unei călătorii presărate cu sentimente de iubire, Raluca și Ion și-au unit destinele în fața întregii țări și s-au clasat pe locul 3 cu un procent de 12,31%.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ce au făcut Ela și Petrică după ce au câștigat Mireasa sezon 4. Concurentul a spus ce a simțit când a zis ”DA”

Cei doi și-a spus cuvinte de iubire în fața întregii țări și au semnat actele de față cu toată țara și cu familiile prezente.

Citește și: Petrică și Ela, câştigătorii celui de-al patrulea sezon Mireasa. Emisiunea a fost lider de audiență

Petrică și Ela, câştigătorii celui de-al patrulea sezon Mireasa. Emisiunea a fost lider de audiență... Mireasa 2021, sezonul 4. Ela și Petrică, invitați la ceas de seară la TV au făcut dezvăluiri din interiorul relației...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x