Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Victor și Andrada, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"

Victor și Andrada formează cel de-al doilea cuplu în casa Mireasa. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și își dau frâu liber sentimentelor ori de câte ori au ocazia.

Mireasa 2021, sezonul 4. Victor și Andrada, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile" Galerie
Victor și Andrada formează cel de-al doilea cuplu în casa Mireasa | Antena 1

Andrada i-a pus inima pe jar iubitului ei. Ori de câte ori stau împreună, nu lipsesc atingerile tandre și lascive. Un lucru este clar, între cei doi există o chimie aparte și o atracție greu de descris în cuvinte.

Victor și Andrada, atingeri interzise la ceas de seară

Imaginile în care Andrada stă în poala lui Victor au fost greu de privit de către doamna Lenu și Anca. Simona Gherghe a remarcat și ea aceste lucruri între cei doi și a dat o replică în gala din data de 18 septembrie 2021: "Mai era un pic și trebuia să punem avertisment".

Doamna Lenu este fericită pentru ceea ce trăiește nepotul ei și speră ca acesta să fie fericit în brațele Andradei. Pentru Anca în schimb, îi pare foarte rău de toată situația din casa Mireasa.

Gala din data de 18 septembrie a fost una cu emoții pentru cei doi. Andrada a fost votată de către telespectatori pentru a părăsi competiția, dar doamna Eugenia, mama săptămânii, a salvat-o de la eliminare.

Andrada și Victor sunt al doilea cuplu din show-ul matrimonial

Andrada și Victor au declarat, în cadrul emisiei live Mireasa sezon 4 din 16 septembrie, că sunt un cuplu.

O nouă idilă a apărut în casa Mireasa sezon 4, acolo unde Victor a decis să rupă relația cu Anca și să se reorienteze către Andrada. După ce și-a expus trăirile în fața fetei, cei doi au devenit apropiați, într-un timp foarte scurt. La mai puțin de o oră de la momentul în care Victor i-a mărturisit că este atras de ea, cei doi se și sărutau.

Anca nu a primit bine vestea, însă a fost diplomată și a subliniat doar faptul că nu se aștepta ca Andrada să pice atât de repede în brațele fostului ei iubit. Andrada și Victor de la Mireasa sezon 4 au planuri de viitor. Cei doi au vorbit despre căsătorie și copii, la care visează cu ochii deschiși.

Între cei doi există o atracție foarte mare și, în ciuda controverselor legate de sărutul lor, nu par deloc afectați de părerea celor din jur. Inițial, Andrada și Victor nu au vrut să declare că sunt un cuplu. S-au răzgândit, se pare, pentru că tinerii au afirmat că sunt oficial o pereche.

Mireasa 2021, sezonul 4. Ce concurenți intră în cursa de eliminare... Mireasa 2021, sezonul 4. Discuții între doamna Eugenia și restul casei fetelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x