Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Discuții între doamna Eugenia și restul casei fetelor

În gala din data de 18 septembrie 2021, Ana a acuzat-o pe doamna Eugenia că are un comportament agresiv și că ea nu mai suportă discuțiile și certurile provocate de mama lui Marius.

Mireasa 2021, sezonul 4. Discuții între doamna Eugenia și restul casei fetelor Galerie
Doamna Eugenia a primit acuzații grave din partea mamelor | Antena 1

Doamna Rodica s-a certat destul de rău cu doamna Eugenia, iar doamna Mihela este de acord cu toate mamele și fetele din casă. Toate o acuză pe mama lui Marius că și-a luat prea mult rolul în serios de când este mama săptămânii.

Discuții între doamna Eugenia și restul casei fetelor

Doamna Gabi a spus că la discuția dintre doamna Eugenia și doamna Rodica nu a asistat, dar că nu este de acord cu atitudinea mamei lui Marius față de fete și mamele din competiție. Doamna Rodica spune că doamna Eugenia nu trebuie să amenințe pe nimeni, iar Andrada i-a luat apărarea mamei lui Marius.

Doamna Eugenia a ieșit și în această săptămână mama favorită și a avut posibilitatea să salveze una dintre fetele care au fost în cursa de eliminare. Înainte de a afla rezultatul voturilor, doamna Eugenia a ales-o pe Andrada.

Discuția a continuta și în emisia live de azi, iar Simona Gherghe i-a atras atenția doamnei Eugenia și i-a spus că atitudinea și comportamentul ei nu se potrivește cu profilul emisiunii.
Alina crede că doamna Rodica este cea conflictuală, iar Maria, Andrada și Alina sunt de acord cu doamna Eugenia.

În gala de sâmbătă, Ana l-a nominalizat pe Marius să intre în cursa de eliminare din cauza comportamentului mamei sale. Concurenta a spus că l-a nominalizat pe Marius pentru că mama acestuia amenință, aruncă cu lucruri prin casă, iar fetele și mamele nu mai doresc să trăiască în "teroare". Cele două au avut o discuție tensionată în gala live, iar doamna Rodica a confirmat spusele fetei.

Acuzațiile la adresa doameni Eugenia au fost foarte grave. Cu toate acestea, în cursa de eliminare au intrat Mohamed și Seba.

Cearta dintre fete în casa Mireasa

În seara petrecerii a avut loc o discuție aprinsă între Adelina și Ana, iar Andrada s-a aprins și a încercat să stingă spiritele. După ce Andrada s-a ridicat de la masă, fetele s-au luat în continuare de Adelina, iar mai apoi Isidora și Ana au mers după ea.

Cearta a continuat între Andrada și Ana, iubita lui Victor amenințând cu bătaia și spunându-i roșcatei că a consumat prea mult alcool la petrecere.

Ana consideră că este atacată pentru că petrece din ce în ce mai mult timp cu Alex, iar Raluca este sătulă și ea de discuțiile din casă.

Andrada, Isidora, Ana și Adelina au fost mustrate verbal de Simona Gherghe în timpul emisiei live de azi, iar cele patru fete au fost avertizate că dacă aceste scene se vor mai repeta, ele vor pleca acasă.

Mireasa 2021, sezonul 4. Victor și Andrada, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla tr... Mireasa 2021, sezonul 4. Victor și Andrada au intrat împreună în baie. Avertismentul a venit imediat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x