Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Alina și Valentin s-au certat din cauza unei posibile logodne. De ce s-au supărat

Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5 s-au certat și înțepat din cauza unei discuții despre logodnă. Tânăra a vrut să știe dacă el a mai simțit să ceară vreo fostă iubită, iar Valentin s-a simțit certat.

alina si valentin de la mireasa sezon 5 pe canapeaua emisiunii Galerie
Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5 s-au certat și înțepat din cauza unei discuții despre logodnă. Tânăra a vrut să știe dacă el a mai simțit să ceară vreo fostă iubită, iar Valentin s-a simțit certat. | Antena 1

Într-o discuție în dormitor, Alina și Valentin au vorbit despre cererea în căsătorie. Fata a vrut să știe dacă iubitul ei s-a gândit vreodată să ceară pe cineva și concurentul a înțeles greșit.

El a crezut că Alina vrea să știe dacă s-a gândit să o ceară pe ea. Din cauza neînțelegerii, cei doi au început să se certe.

De ce s-au supărat Valentin și Alina de la Mireasa sezon 5

În timpul conversației, Valentin a spus că s-a mai gândit să ceară pe cineva, însă lucrurile nu s-au concretizat.

De cealaltă parte, iubita lui l-a tachinat și a dat de înțeles că Valentin și-a dorit mai mult să facă o cerere în căsătorie în casa Mireasa pentru că emisiunea e de așa natură și nu că el ar vrea asta din tot sufletul.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Încălcare gravă de regulament. Ce sancțiune a primit întreaga casă după ce s-a vorbit de eliminări

Atunci Vali i-a spus că nu e vorba despre acest lucru și că femeile se gândesc mai mult la logodnă.

”Știi că ți-am zis că am de gând să te cer”, a explicat concurentul și că nu a făcut-o pentru că Alina i-a zis că nu plănuiește să se căsătorească la Mireasa. În live, cei doi au clarificat situația.

”El a înțeles dacă el s-a gândit la mine să mă ceară.”, a explicat Alina care a înțeles că Vali s-a simțit certat de cele spuse de ea.

Mireasa 2022, sezonul 3. Anamaria Lăpuștea, imagine rară cu mama sa. Cum arată femeia care i-a dat viață... Mireasa 2022, sezon 5. Leo i-a spus Andei că o iubește. Remarca doamnei Dana după ce a auzit declarațiile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x