Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Alina și Valentin s-au certat din nou. Pe cine e gelos concurentul

Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5 continuă să treacă prin situații tensionate. Cei doi s-au certat, iar tânărul este gelos pe faptul că iubita lui petrece timp cu alt băiat din casă.

alina si valentin in emisia live de la mireasa sezon 5 Galerie
Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5 continuă să treacă prin situații tensionate. Cei doi s-au certat, iar tânărul este gelos pe faptul că iubita lui petrece timp cu alt băiat din casă. | Antena 1

”Doamne! Când te aud așa, îmi vine să vomit.”, a zis Alina după ce Valentin i-ar fi zis că nu vine să o pupe, ci așteaptă ca ea să o face. ”E o chestie enevantă, nu e o problemă”, a mai adăugat ea.

”Mama nu ar trăi cu tine mai mult de două zile”, a replicat iubita lui Valentin, moment în care el i-a atras atenția că îl enervează. Mai târziu, pe terasă, Valentin i-a atras atenția asupra faptului că Alina stă prea mult în prezența lui Perneș.

”Lângă el nu o văd pe tovarășa lui, te văd pe tine.”, a zis el fără să dea nume. ”Mi se pare că trebuie să alerg prin casă, dacă vine Valentin să nu vorbesc cu nimeni. Când îți trec geloziile astea să vii”, a explicat Alina.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Ina, curtată de mai mulți băieți. Cum a reacționat Adrian când a văzut cum se comportă cu ceilalți băieți

Cum explica Valentin afirmațiile despre Perneș și Alina

”În dimineața aia m-a deranjat că nu m-a băgat în seamă și am găsit-o acolo (n.r. cu Perneș), a explicat Valentin în emisia live. ”Nu are treabă cu Perneș, cu înțelesuri de genul, că îi cauți prezența lui Perneș. Nu mi-am dorit ca cei de acasă să vadă aceste lucruri. Cred și părinții mei sunt de aceeași părere. Scrisoarea a ajuns după ce am pus eu problema.”, a mai adăugat el despre ce scria în niște scrisori primite de acasă.

Alina a răspuns: ”Tu nu vrei să vadă lumea într-un fel și bagi ceartă în relația ta”.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2021, sezon 3. Ce au observat fanii pe profilul lui Bogdan, soțul Anamariei... Mireasa 2022, sezon 5. Intențiile lui Perneș, puse la îndoială de Sabrina. Ce crede Yana despre situația dintre cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x