Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Ce a spus Yana despre interacțiunea lui Andrei cu fetele de la petrecerea burlacilor

Andrei și Yana de la Mireasa sezon 5 au discutat, din nou, prin intermediul unui ecran. Cei doi tineri își doresc mult să fie împreună.

colaj de imagini cu andrei si yana de la mireasa sezon 5 Galerie
Andrei și Yana de la Mireasa sezon 5 au discutat, din nou, prin intermediul unui ecran. Cei doi tineri își doresc mult să fie împreună. | Antena 1

Andrei e convins că Yana e femeia vieții lui. Concurentul de la Mireasa sezon 5 are relația pe care și-o dorea și abia așteaptă să revină în brațele logodnicei lui.

Întors de la Chișinău, Andrei și Yana au discutat, din nou, prin intermediul unui ecran.

Ce a spus Yana despre interacțiunea lui Andrei cu fetele de la petrecerea burlacilor

Andrei și Yana au sărbătorit două luni de relație. Concurenții din casa Mireasa au cântat ”La mulți ani” și au ciocnit un pahar de șampanie în cinstea lor.

După aceea, cei doi logodnici au vorbit despre petrecerea burlacilor.

”M-am uitat la petrecere când ai ajuns. Abia așteptam să ajungi. Să îți văd reacția când o să vezi femeile acelea.”, a zis Yana.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Schimbare importantă în casa concurenților. Ce a anunțat Simona Gherghe

”Și ce ai văzut?! Că nici nu le-am băgat în seamă.”, a replicat imediat Andrei. Atunci iubita lui a adăugat: ”Ai fost prea cuminte. Trebuia cumva să le bagi în seamă, totuși. Puțin...”.

Andrei a continuat: ”Am zis ”bună seara””. ”Da, ai pus baterii la lavalieră.”, a observat Yana și Andrei a subliniat faptul că acestea erau doar câteva modalități prin care fetele încercau să se bage în seamă cu el.

”Eu nu am o problemă cu asta. Ai fost cuminte...”, a afirmat Yana, care a încercat să-l încurajeze pe iubitul ei ca să reziste încă o săptămână departe de ea. Mai multe detalii în materialul video din galeria foto.

Mireasa 2022, sezon 5. Schimbare importantă în casa concurenților. Ce a anunțat Simona Gherghe... Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina, surprinsă de atitudinea lui Perneș la petrecerea burlacilor. Ce l-a pus pe gânduri pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x