Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Schimbare importantă în casa concurenților. Ce a anunțat Simona Gherghe

Simona Gherghe a făcut un anunț care i-a încântat pe concurenții de la Mireasa sezon 5. Fosta cameră a lui Andrei se va transforma în dormitor matrimonial.

simona gherghe la mireasa sezon 5 in blugi si tricou Galerie
Simona Gherghe a făcut un anunț care i-a încântat pe concurenții de la Mireasa sezon 5. Fosta cameră a lui Andrei se va transforma în dormitor matrimonial. | Antena 1

De când ușile caselor s-au deschis, tinerii logodnici de la Mireasa au fost surprinși în ipostaze romantice alături de partenerii lor. Ba mai mult, unii dintre ei chiar au cerut intimitate și iată că au primit ce își doresc.

Schimbare la Mireasa sezon 5

Unul dintre dormitoarele din casa băieților a fost transformat în dormitor matrimonial. Astfel, cuplurile de la Mireasa vor avea ocazia să petreacă nopți fără cameră.

Simona Gherghe a anunțat că cei dornici să folosească acest dormitor vor primi un sac negru, care trebuie pus peste camera de filmat.

Astfel, se vor putea bucura de intimitate, fără camere și microfoane. Rămâne de văzut cum vor împărți cuplurile această încăpere.

Este pentru prima dată când se ia o asemenea decizie.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Perneș a fugit de fete la petrecerea burlacilor. Cum explică gesturile nefirești: Nu vreau să fiu atins

Ușile caselor Mireasa s-au deschis în urmă cu o săptămână

Ușile s-au deschis, așa că perechile de la Mireasa au ales camerele în care vor locui până la Finala din 18 iulie 2022. Giovana și Sese au avut de furcă în prima lor noapte în dormitorul de jos din casa băieților.

După ce Sese a unit paturile și a curățat camera, el și Giovana s-au bucurat de prima lor noapte în cuibușorul lor de nebunii. Căci cu greu au rezistat cei doi îndrăgostiți să nu treacă la fapte.

Giovana și Sese au dorit să facă duș împreună înainte să doarmă, însă regulamentul interzice acest lucru. Mai târziu, cei doi abia au rezistat să nu dea frâu liber sentimentelor.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. De ce lipsesc Gioavana și Sese din ediția de azi, 11 iulie

Giovana abia și-a găsit locul, în timp ce Sese părea că are mai multă stăpânire de sine.

”Așa tati, așa e bine.”, a zis concurenta după ce a găsit poziția perfectă de somn. Totuși, curând au început să o deranjeze hainele și căldura.

”Mă enervează asta, doamne aș da tot de pe mine. Trebuie să stau cuminte. Trebuie să stau cuminte că sunt la Mireasa”, a zis Giovana și Sese a băgat mâna pe sub bluza ei de pijama.

”Nu mai pot, te vreau.”, a mai adăugat Giovana și mai târziu Sese i-a atras atenția că îl ațâță. ”Nu că nu am stare, îți dai seama.”, a mai afirmat Giovana care se tot mișca în pat.

Mireasa 2022, sezon 5. Perneș a fugit de fete la petrecerea burlacilor. Cum explică gesturile nefirești: Nu vreau să fiu... Mireasa 2022, sezon 5. Ce a spus Yana despre interacțiunea lui Andrei cu fetele de la petrecerea burlacilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x