Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. De ce a ales Sabrina ca ușile să fie închise drept pedeapsă pentru că Vali a încălcat regulamentul

În urma încălcării de regulament pe care Valentin a făcut-o, concurenții din casa Mireasa au avut de ales sancțiunea pe care acesta o va primi. Dacă doamna Mioara, Giovana și Elena au votat pentru eliminarea lui, Perneș, Sabrina și Aron au ales ca ușile să se închidă.

sabrina si pernes de la mireasa sezon 5 Galerie
În urma încălcării de regulament pe care Valentin a făcut-o, concurenții din casa Mireasa au avut de ales sancțiunea pe care acesta o va primi. Dacă doamna Mioara, Giovana și Elena au votat pentru eliminarea lui, Perneș, Sabrina și Aron au ales ca ușile să se închidă. | Antena 1

Alegerea singurului cuplu logodit din casa Mireasa nu a fost discutată în emisia live din 11 mai, însă cei doi au explicat la Capriciile Iubirii.

De ce Sabrina a vrut ușile închise

Întrebată de Ion de ce a votat așa, Sabrina a spus: ”În ideea în care eu aștept de mult timp ceva de la tata, de la Paște încoace aștept ceva de la el și știam că o să vină zilele astea... Plus de la mama poze cu pisica mea, în ideea asta.

Ar mai fi fost și aniversarea noastră, dar după aia oricum nu ar fi avut nicio șansă dacă erau ușile închise. A fost doar o alegere de moment. Pozele cu pisica nu sunt mai importante, doamne ferește. A fost pe moment ce am găsit atunci, în ideea că ne-am fi văzut în live la Mireasa și Capricii. Nu am gândit-o mult.”

Iubita lui Perneș a zis că nu ar mai vota la fel: ”Aș vota a treia variantă.”

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Mama Sabrinei a întrebat-o în live dacă îl iubește pe Perneș. Ce a răspuns

Ce a răspuns Sabrina când a fost întrebată dacă îl iubește pe Perneș

”Lăsați-mă să o întreb pe fată dacă îl iubește sau nu. Să audă toată lumea. Îl iubești sau nu?! Ai început iubirea aia mai încet, cum știi tu?”, a insistat doamna Maria.

Fata nu a fost încântată de întrebarea pusă de mama ei și a afirmat: ”O să zic când o să simt eu să zic.”

Mireasa 2022, sezon 5. Giovana, dată afară din platoul Capriciile Iubirii, din cauza limbajului. Ce s-a întâmplat... Mireasa 2022, sezonul 5. Ce reacții au avut concurenții după încălcarea de regulament a lui Valentin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x