Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Dana a aflat detalii neștiute despre trecutul amoros al Larisei. Ce a dezvăluit concurenta

Doamna Dana a încercat să mai uite de problemele cu fiul său printr-o discuție intensă cu Larisa. Cele două au legat o relație specială de prietenie în casa Mireasa, motiv pentru care nu ezită să își împărtășească secretele. Iată ce dezvăluiri a făcut concurenta despre trecutul său amoros, în fața mamei lui Leo.

Colaj cu doamna Dana și Larisa Galerie
Doamna Dana a încercat să mai uite de problemele cu fiul său printr-o discuție intensă cu Larisa. | Antena 1

Camerele de filmat au surprins o discuție importantă între doamna Dana și Larisa, după difuzarea emisiunii Mireasa de pe 31 martie 2022. Viața amoroasă a concurentei a fost pusă în prim-plan de mama lui Leo, devenind un subiect dezbătut în cadrul show-ului Mireasa - Capriciile Iubirii.

Materialul în care Laria făcea confesiuni neștiute despre fosta sa relație i-a surprins pe telespectatorii de pe AntenaPlay. Tânăra și-a „deschis sufletul” în fața doamnei Dana și a dezvăluit că fostul partener făcea lucruri de neacceptat pe ascuns.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Mama Norei, o nouă intervenție telefonică. De ce a intrat în direct

„Făcea pe ascuns, știa că mine nu-mi place deloc. Aveam încredere totală în el. (...) 4 ani am stat cu el. Mi-a pus capac chestia aia, dar am fost foarte îndrăgostită de el. Ai mei îl plăceau foarte mult. Mi-a fost greu până mi-am revenit după despărțire câteva luni, mergeam la muncă și plângeam. (...) În ianuarie am făcut 2 ani de când ne-am separat, am mai cunoscut băieți de atunci, dar nu a funcționat.”, a dezvăluit Larisa.

„Mie îmi place de tine așa cum ești, cred că multe te invidiază, ar vrea multe să fie ca tine.”, i-a răspuns doamna Dana.

De ce se teme Larisa să își facă o nouă relație

Întrebată de Gabriela Cristea în cadrul emisiuni Mireasa - Capriciile Iubirii despre motivul adevărat pentru care nu se atașează de un băiat atât de repede, Larisa a răspuns sincer că îi este teamă să nu aibă o relație ca cea anterioară.

Concurenta a mărturisit faptul că fostul partener a înselat-o cu o colegă de la muncă.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Nora și Leo ar fi împlinit o lună de relație. Ce mesaj a primit Leo și cum se apără

„Chiar mi-a fost greu și simt că m-am schimbat foarte mult. M-a înșelat cu o colegă de muncă. Eu cu ea nu am vorbit față în față, ci doar prin mesaje. (...) Mi-a trebuit mai mult timp ca să mă refac, mi-a fost mai greu. Și îmi e mai greu acum să am încredere în bărbați”

Sabrina, Larisa și doamna Dana, discuție în contradictoriu cu Nora

Sabrina, Larisa și doamna Dana au luat-o în „vizor” pe Noră. Cele trei au discutat despre trecutul concurentei, dar și despre faptul că ține anumite lucruri secrete. De asemenea, Larisa consideră că povestea iubitei lui Leo despre investiția sa într-un ONG.

„Nu înțeleg aici implicarea Larisei, se bagă din nou unde nu îi fiebe oala. Mai bine ajut eu animale decât să îmi cumpăr rochițe scumpe. Se poate verifica, ascultă-mă, te rog frumos, că ai vorbit destul. Te rog frumos, nu-ți mai da cu părerea. E fix problema mea în ce am investit eu banii.”, a fost replica Norei.

„Ok, am tot dreptul să te cred sau să nu te cred. Dacă ai mințit o dată... Să te creadă cine vrea, eu nu cred”, i-a răspuns Larisa.

În discuția celor două a intervenit și doamna Dana, care s-a decis să îi țină partea Larisei: „De unde ai avut tu bani să cumperi acele hectare? Aici e problema! Nu te mai victimiza, că nu își are rostul. Ai distrus două familii, doi bărbați căsătoriți.”

Mireasa 2022, sezonul 5. Doamna Dana, reacție după ce mama Norei a intrat din nou în direct. Ce a spus mama lui Leo... Mireasa 2022, sezon 5. Valentin a încercat să afle mai multe informații despre trecutul Alinei. Ce îl nemulțumește pe co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x