Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Nora, față în față cu Leo și Anda. Fata a taxat-o pe iubita fostului și pe el l-a acuzat de falsitate

Nora și Leo de la Mireasa sezon 5 au avut o discuție despre relația lor. Fosta concurentă a zis că fostul ei iubit a jucat teatru și i-a dat speranțe, deși știa că nu va mai fi nimic între ei.

colaj de imagini cu nora si leo de la mireasa sezon 5 Galerie
Nora și Leo de la Mireasa sezon 5 au avut o discuție despre relația lor. Fosta concurentă a zis că fostul ei iubit a jucat teatru și i-a dat speranțe, deși știa că nu va mai fi nimic între ei | Antena 1

”Mă simt foarte bine, sunt liniștită, sunt fericită și asta contează. Am avut o zi de naștere superbă. A fost o surpriză făcută de părinții mei. M-am simțit în largul meu, m-am simțit iubită, m-am simțit foarte bine. Nu o să uit ziua mea de naștere de 30 de ani niciodată.”, a zis Nora la scurt timp după ce a intrat în platoul Mireasa Capriciile Iubirii.

Apoi, deși în live-urile de pe TikTok a zis că Leo este un subiect închis, a dorit să-i adreseze o întrebare.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Cine i-a trimis, de fapt, biletul ascuns lui Leo. Persoana respectivă a explicat și motivul

Nora și Leo, discuție tensionată în platoul Mireasa Capriciile Iubirii

”O singură întrebare vreau să-ți adresez ție. Cuvintele rostite ”ai încredere în mine?” și ”promit” ce au însemnat pentru tine?”, a întrebat fosta concurentă de la Mireasa sezon 5.

Leo a răspuns: ”Te asiguram că o să-ți fie bine, că nu o să-ți mai fie ca în casă. Nu că o să mai fie ceva între noi, mi s-a pus chestia asta în cârcă foarte mult timp. Văd că a dat roade. Ești bine, ești ok, nu mai ai probleme. Nu se mai întâmplă absolut nimic. Putem spune că m-am ținut de promisiune. Asta a însemnat.”

Nora a zis că nu spera la mai mult, însă a adus în discuție convorbirile lor: ”Erau discuții între noi... Eu nu la asta m-am referit, la sănătatea mea... Înainte să-mi zică ”ai încredere în mine” și ”promit”, eu i-am zis foarte clar și s-a dat și în material, eu nu o să te mai văd niciodată. Deci astea au fost cuvintele mele și el a răspuns la propoziția mea cu: ”ai încredere în mine? promiți? Acum poate eu nu am înțeles bine.”

Fosta iubită a lui Leo a mai susținut că o deranjează anumite gesturi ale lui: ”El a zis foarte ferm că nu-și dorește relație. După ce am intrat la Capricii, a zis clar că el nu-și dorește relație și că vrea să plece. Acum să fim serioși, nu săruți o persoană la plecare și îi dai speranțe. De ce a făcut lucrul ăsta? Din milă sau de ce?”

Nora, către Leo: ”Ai jucat teatru”

Atunci băiatul a intervenit și a contrazis-o: ”Nu eu te-am sărutat, Nora. Te rog frumos, nu mai aduce tot felul de chestii. Nu acuza că te-am sărutat și ți-am dat speranțe. Știai foarte bine situația. Nu ai cum să vii acum să mă acuzi de anumite chestii despre care probabil știai că nu o să se mai întâmple niciodată. Am crezut că ești mai matură de atât.”

Leo a subliniat că era clar faptul că ei nu vor fi împreună și că s-ar fi întâlnit doar pentru a purta acele discuții edificatoare despre toate acuzațiile la adresa Norei.

”Este vorba de niște sentimente, adică dacă eu am depus niște sentimente față de el... Eh, că el nu a făcut lucrul acesta și într-adevăr, poate să zicem că nu vreau să-l acuz... Din punctul meu de vedere, a jucat teatru, atunci poate eu greșesc pentru că mi-am făcut speranțe degeaba”, a susținut Nora.

Ce spune Nora despre biletul ascuns primit de Leo

”De când s-a întâmplat cuplul lor nu mă mai uit. Am primit o grămadă de mesaje că eu am ascuns în cutia de proteine un bilețel. Nu este adevărat.

Dacă susținătorii noștri au făcut chestia asta, eu nu pot să iau la rost pe cineva. Nu pot să mă duc și să scriu pe pagina mea de Facebook ”cine a fost?”. Nu am nicio legătură, nu eu am trimis”, a clarificat Nora situația.

Ea a mai zis că în bilet existau și părți care au deranjat-o, mai exact afirmațiile făcute despre hainele ei.

”Nu că m-a deranjat, era o chestie... Da, mi-a purtat hainele. Unde ai fost la date cu Leo, bluza. Sunt și colanții negri.”, a precizat fosta concurentă.

Nora a taxat-o pe Anda, iubita lui Leo

”Legat de ea, atât pot să zic, dacă îți aduci aminte. Când am intrat live, ce ți-am zis eu ție?! Mi-ai zis că mă iubești și că îți e dor de tine. O persoană, dacă îți este alături și te simte că ești picată jos, eu nu aș putea să fac ce a făcut ea. Ea a intrat în casă și ce a zis...”, a declarat Nora.

Însă nu a încheiat, căci mai avea și alte reproșuri de făcut la adresa actualei iubite a lui Leo. Nora a zis că Anda încearcă să o copieze, după ce ar fi analizat-o înainte de intrarea ei în show-ul matrimonial.

”Eu văd cum se comportă și mă deranjează unele chestii.”, a adăugat Nora. ”Realizezi ce se întâmplă în momentul ăsta?!

Devii un om fix cum erau oameni care te atacau pe tine în momentul în care noi eram împreună. Nu înțeleg de ce ai venit, cumva ai venit să te cerți. Chestia asta se discută separat, nu ne asociezi pentru că nu ai avut o relație cu amândoi.”, a intervenit Leo.

Nora a spus că există mai multe asemănări, printre care faptul că Anda s-a tuns și îi poartă hainele.

Mireasa 2022, sezon 5. Cum arată și cine e Răzvan, noul concurent... Mireasa 2022, sezon 5. Cine i-a trimis, de fapt, biletul ascuns lui Leo. Persoana respectivă a explicat și motivul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x