Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Perneș, schimb de replici cu Ion Șaulescu. Ce remarcă l-a deranjat pe logodnicul Sabrinei

Sabrina și Perneș de la Mireasa sezon 5 sunt un cuplu atipic. Nu o dată, celor doi li s-a spus că se comportă diferit față de perechile din show-ul matrimonial.

colaj de imagini cu pernes de la mireasa si ion saulescu Galerie
Sabrina și Perneș de la Mireasa sezon 5 sunt un cuplu atipic. Nu o dată, celor doi li s-a spus că se comportă diferit față de perechile din show-ul matrimonial. | Antena 1

Gesturile de la petrecerea de sâmbătă au fost din nou în centrul atenției. Sabrina a vorbit despre fostul iubit, spre nemulțumirea lui Perneș. Acesta s-a enervat și au avut un schimb dur de replici.

Mai mult, ei s-au îmbrâncit și Sabrina l-a respins atunci când el a mers să o ia în brațe. A preferat, în schimb, atenția și compania Larisei. Ele au discutat și în baie, fără lavaliere. Discuția nu a putut fi auzită, însă după aceea, fosta concurentă o întreba pe logodnica lui Perneș de ce mai rămâne alături de el.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Yana a plâns în timpul petrecerii. Ce a emoționat-o și ce părere are mama ei despre Andrei și doamna Mioara

Ei au trecut rapid peste această situație, la fel cum procedează la fiecare conflict. Asta i-a trezit suspiciuni lui Ion Șaulescu, fostul concurent de la Mireasa sezon 4, care le-a spus: ”Eu, în momentul ăsta, cred că și relația voastră e de fațadă. Nu e bazată pe sentimente. În urma discuției pe care a avut-o. Voi nu vă certați, voi aveți momente când tu (n.r. Sabrina) nu-l mai vrei deloc. Nu e ceartă. El încearcă, dar tu nu îl mai vrei.”.

Perneș, schimb de replici cu Ion Șaulescu

”Eu aș vrea să-l întreb pe Ion, spui că e de fațadă. Îți pot accepta părerea, dar dacă stau să mă gândesc, sezonul trecut, până la task-ul cu cabina, ai făcut-o pe Raluca praf și oțet.”, a afirmat Perneș.

Ion a replicat: ”Eu niciodată nu i-am spus ”gata, nu te mai vreau. Lasă-mă, nu te suport.” Iubitul Sabrinei a continuat să își apere relația: ”Crezi că doar ”nu te mai vreau”, ”lasă-mă, nu te suport”, în anumite circumstanțe, când omul de lângă tine e nervos, înseamnă că e de fațadă sau un comportament bazat de la început până într-un anumit punct poate fi de fațadă?!”

Ion i-a zis că Sabrina a avut acest comportament timp de 5 luni de zile. ”Dacă eu îl accept, care ar fi problema?!”, a mai zis Perneș.

”Eu cu Raluca ne-am certat și noi, ca fiecare. De 2 ori ne-am despărțit, atât. Ea nu prea te vrea, sâmbătă de sâmbătă.”, a spus și Ion. ”Dar mă vrea de luni până sâmbătă”, a mai adăugat concurentul de la Mireasa sezon 5.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Yana a plâns în timpul petrecerii. Ce a emoționat-o și ce părere are mama ei despre Andrei și doa... Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Dana s-a sucit. Nu mai vrea acasă: E sub demnitatea mea să plec înainte de Finală cu 2 săp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x